Libnet.ro
UNICEF

05:30

ChiquitaFyffes va fi cea mai mare companie de banane din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ChiquitaFyffes va fi cea mai mare companie de banane din lume

Compania de fructe irlandeze Fyffes si rivalul sau american Chiquita se vor uni pentru a infiinta cea mai mare companie de comert cu banane din lume, investitie ce se va ridica la aproximativ 1 miliard de dolari, transmite BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile mondiale ale alimentelor, in cea mai mare crestere lunara din 2012

Indicele preturilor internationale ale alimentelor, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a inregistrat, in februarie 2014, cea mai importanta crestere lunara de la mijlocul lui 2012.

Tranzactie de 1 mld. $: apare cel mai mare comerciant de banane din lume

Distribuitorii de fructe Chiquita Brands International SUA) si Fyffes Irlanda) vor fuziona prin schimb de actiuni intr-o tranzactie evaluata la aproximativ un miliard de dolari, creand cel mai mare comerciant de banane la nivel global, cu vanzari de.

Faze Tari: A fost ingropata cu cascavalul in brate. Unde a fost descoperita cea mai veche bucata de branza din lume; Singurul loc de pe Pamant in care nu exista viata; O bunicuta violenta a atacat un protestatar pro-Kremlin si a castigat lupta

Prima reclama TV la marijuana. Dupa ce comercializarea marijuanei in scop medical a devenit legala in mai multe state americane, au inceput sa apara. Tanara care a bagat frica in sute de oameni! S-a dus sa danseze in club insa toti au fugit de ea cand i-au vazut chipul. Se pare ca tinerele din.

Mihnea Costoiu: Romania are cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba din Europa

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, a afirmat, luni, ca Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare pondere a tinerilor.

VIDEO Anina Ciuciu, tanara roma care se pregateste la Sorbona sa devina judecator, despre drumul din cea mai mare tabara de romi pana in magistratura: Cheile performantei sunt incurajarea parintilor, vointa si munca

Este indescriptibil cum este sa fii cersetor. Este ceva foarte greu, este ceva foarte jignitor, este o umilinta foarte grea. Marturia apartine Aninei Ciuciu, o tanara roma de de 24 de ani care studiaza dreptul la Sorbona si vrea sa fie judecator. A plecat impreuna cu familia, la varsta de 7 ani, spre Franta. Drumul a fost insa un calvar, a fost nevoita sa cerseasca pentru a supravietui, iar scoala a inceput-o fara sa cunoasca bine limba. Dar a reusit sa recupereze rapid, a facut doi ani scolari in unul singur si a obtinut bacalaureatul stiintific. Voiam, inconstient, indiferent de situatie, sa fiu cea mai buna, sa arat ca sunt cea mai buna, a declarat pentru HotNews. ro, in cadrul unui interviu, Anina Ciuciu.

INCOME: Romania a inregistrat cea mai mare crestere a productiei de autoturisme din Europa

Stim deja ca, in ansamblul ei, industria s-a miscat foarte bine in 2013. A generat peste 30% din PIB si a fost responsabila pentru 75% din cresterea economica. Dar cu adevarat spectaculoasa a fost evolutia sectorului.

150.000 de atacuri pe secunda - cea mai mare bursa de bitcoini a disparut dupa o campanie de hacking intensa

Platforma de schimb de bitcoins, MtGox, care a depus actele pentru faliment saptamana trecuta era atacata de 150. 000 de ori pe secunda.

VIDEO Cea mai buna piesa rap din ultimul sfert de secol

Piesa Thrift Shop, interpretata de Macklemore Ryan Lewis, a fost desemnata cel mai bun cantec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top realizat de editorii revistei americane Billboard.

Anonymous acuza: cel mai mare furt din lumea Bitcoin a fost o lovitura interna

Cea mai mare pierdere de bitcoini din lume ar putea deveni cel mai mare furt din interior. Cel putin Anonymous sustine ca are dovezi care arata ca seful Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb bitcoini, a fugit cu banii. E vorba de sute de milioane de dolari in moneda virtuala.

Romania are cei mai multi tineri someri din Europa.

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, citat de Mediafax. Romania inregistreaza cel mai mare procent NEET - cei fara slujba si cei care nu sunt cuprinsi in nicio forma de scolarizare - din tarile Uniunii Europene. La nivelul UE, in aceasta categorie, sunt 6,8 .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )