Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chiria, in marile orase din Romania. Cele mai ieftine locuri versus cele mai scumpe

Playtech Playtech,
Chiria, in marile orase din Romania. Cele mai ieftine locuri versus cele mai scumpe

Un nou raport privind situatia chiriilor din Romania arata ca si cele mai ieftine locuri au inregistrat cresteri semnificative si se apropie de 200 de euro per locuinta. Atunci cand vine vorba de cele mai scumpe chirii, doua orase se afla in fruntea clasamentului. Unde se gasesc cele mai ieftine chirii Un raport, realizat de . continuă pe Playtech

Cat te costa chiria in marile orase din Romania

Cele mai scumpe chirii din Romania sunt, asa cum era de asteptat, in Bucuresti si Cluj-Napoca, insa si cele mai ieftine orase au inregistrat scumpiri semnificative si se apropie de pragul de 200 de euro per apartament, arata un raport lansat miercuri de Imobiliare. ro.

Scumpirile locuintelor s-au temperat. Cele mai scumpe si cele mai ieftine orase din Romania

Ritmul de crestere a preturilor locuintelor a continuat sa incetineasca in al doilea trimestru din 2019, dar cererea de locuinte este mai mare decat anul trecut, potrivit unui raport publicat, miercuri, de platforma Imobiliare. ro.

Business report: Problema pe piata imobiliara: preturile stagneaza, iar in Bucuresti scad; Se indreapta Europa spre o noua criza? Riscul este ridicat...; Cladire celebra din centrul Bucurestiului, scoasa la vanzare cu pret redus aproape la jumatate

CNN: Cluj-Napoca, in topul oraselor europene cu putini turisti ce merita descoperite intr-un city break. Cluj-Napoca e al doilea cel mai mare oras al Romaniei si e deseori vazut ca o escala. Cat te costa chiria in marile orase din Romania. Bucurestiul a inregistrat o crestere si a ajuns din urma Cluj-Napoca, cele doua centre regionale situandu-se acum la egalitate cel putin.

Business report: Top 10 orase din Romania dupa numarul de autobuze: localitatea de langa Bucuresti care se bate cu Arad si Iasi; Noi sporuri pentru bugetari. Cresc salariile angajatilor la stat! Cine sunt cei norocosi

In Cluj se deruleaza proiect de aproape 356 de milioane de euro, pentru introducereamodernizarea retelei de apa. Una dintre cele mai banoase companii de stat din Cluj este. Studiu al Comisiei Europene: Compararea alimentelor din 19 state 32% aveau compozitie diferita, desi ambalajul era identic sau similar. Aproximativ 32% din aproape 1. 400 de produse alimentare din 19 state membre ale UE s-au dovedit ca aveau.

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Cele mai prost platite joburi de IT din Europa de Est sunt in Romania

Angajatii din sectorul IT care lucreaza in Romania au cele mai mici salarii comparativ cu specialist.

Acestea sunt cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic

Cele mai sigure locuri s-ar afla la partea din spate a avionului. in schimb, pasageri asezati deasupra aripii au cele mai mici sanse de supravietuire, pierderea integritatii structurale in cazul unei aterizar.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Si-a ales una dintre cele mai grele meserii

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Daria si-a actualizat contul personal de Facebook, unde a anuntat ca a a fost admisa la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. La 19 ani, tanara este pasionata de teatru si modeling, dar si-a ales una dintre cele mai grele meserii. Fiica lui Catalin Crisan a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )