Libnet.ro
UNICEF

08:15

Acestea sunt cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic

Cele mai sigure locuri s-ar afla la partea din spate a avionului. in schimb, pasageri asezati deasupra aripii au cele mai mici sanse de supravietuire, pierderea integritatii structurale in cazul unei aterizar. continuă pe Antena3

Utile: Cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic; 6 motive pentru care ti se inroseste pielea

Vrei copii, dar ai aceste obiceiuri? Activitatile uzuale ale unui barbat care ii pot afecta fertilitatea. Daca in cazul femeilor, varsta de 35 de ani reprezinta un prag cunoscut. Acidul hialuronic este periculos pentru sanatate? Care este adevarul? Specialistii asigura ca acidul hialuronic folosit actual in estetica faciala este.

Cele mai sigure locuri din avion, dezvaluite: unde e cel mai bine sa stai

Cei de la KLM India au fost nevoiti sa-si ceara scuze, dupa ce au postat pe Twitter care sunt cele mai sigure locuri din avion in timpul unei prabusiri. in cazul in care mergi cu avionul,.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Castelul de nisip si Hotelul din siloz, printre cele mai neobisnuite locuri de cazare din lume

In lupta pentru atragerea cat mai multor turisti, hotelierii se bat in cele mai inedite idei. De la cazarea in Castelul de nisip si pana la petrecerea unei nopti in Hotelul vulcan, exista locuri de cazare cu adevarat inedite pe tot globul.

Austria ofera cele mai multe locuri de munca pentru romani, dar Norvegia plateste cel mai bine. Ce salariu poti castiga in strainatate

Peste 350 locuri de munca in strainatate sunt cuprinse in oferta EURES, pe care o puteti consulta la AJOFM. Austria are cea mai bogata oferta, peste 80 de locuri.

Care sunt cele mai apreciate imprimante 3D in anul 2019?

Imprimantele 3D castiga tot mai mult in popularitate, ele pot fi folosite atat acasa cat si la birou, sau la serviciu unde activitatea de imprimare este cu volum mai mare. Avand in vedere gama variata de.

Cheltuielile romanilor cu mancarea sunt cele mai mari din Uniunea Europeana

In Romania, ponderea alimentelor si a bauturilor nealcoolice in totalul cheltuielilor este de 28%, fiiind cea mai mare din Uniunea Europeana, de 2,5 ori mai mare decat media. La polul opus se situeaza Marea Britanie, unde cheltuielile cu mancare ocupa doar 8% din totalul cheltuielilor.

40 cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume. Nici macar stiinta nu le poate gasi un argument plauzibil

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta si nu esti genul care sa mearga la all inclusive sau nu iti place aglomeratia, poti alege o destinatie mai putin populara, dar care sa te dea pe spate. Iata o lista cu cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume, carora nici macar stiinta nu le poate .

Cele mai bune 8 telefoane mobile din 2019. Iata cum arata topul

Tehnologia telefoanelor mobile este una dintre cele mai orientate spre schimbare si modernizare. Acestea devin din ce in ce mai inteligente, mai rapide si multifunctionale. Le tinem aproape de noi zi de zi si nu mai concepem viata fara ele.

Cele mai prost platite joburi de IT din Europa de Est sunt in Romania

Angajatii din sectorul IT care lucreaza in Romania au cele mai mici salarii comparativ cu specialist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )