Libnet.ro
UNICEF

19:15

Chiria pentru o taraba din piete buzoiene, mai scumpa cu 5 la suta decat anul trecut

Adevărul Adevărul,
Chiria pentru o taraba din piete buzoiene, mai scumpa cu 5 la suta decat anul trecut

Comerciantii care isi desfasoara activitatea in pietele din municipiul Buzau vor plati mai mult pentru inchirierea unei tarabe. Modificarea vine ca urmare a cresterii ratei inflatiei. continuă pe Adevărul

SUA: inca o democrata isi anunta candidatura pentru prezidentialele din 2020! Este veterana a Razboiului din Irak si, totodata, prima femeie de origine hindusa din Congres

Tulsi Gabbard, democrata care ocupa functia de reprezentant al Statelor Unite in Hawaii, a anuntat ca va candida pentru fotoliul de presedinte in anul 2020, devenind astfel cel mai recent membru al partidului.

Plan rosu de interventie in Gorj. Un microbuz a intrat intr-un parapet din beton. Sunt mai multe victime

Sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata, in judetul Gorj, unde un microbuz a intrat intr-un parapet din beton. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Gorj,F.

Guvernul vrea sa aduca specialistii acasa si organizeaza bursa locurilor de munca pentru romanii din Italia

In Romania, deficitul de forta de munca a atins cote alarmante, motiv pentru care Guvernul, impreuna cu sindicatele si patronatele, fac eforturi sa aduca acasa romanii plecati la munca in strainatate. Intr-o interventie la o emisiune de televiziune,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )