Libnet.ro
UNICEF

13:45

Chiriches rateaza meciul Romania - Muntenegru din preliminariile CM 2018

B1 B1,
Chiriches rateaza meciul Romania - Muntenegru din preliminariile CM 2018

Vlad Chiriches va rata meciul Romania - Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale 2018, informeaza FRF. Stafful medical al echipei a stabilit ca fundasul de la Napoli nu va putea fi recuperat. continuă pe B1

CM 2018: Vlad Chiriches rateaza meciul nationalei cu Muntenegru din preliminarii

Vlad Chiriches, fundasul echipei Napoli, nu va juca in primul meci al nationalei Romaniei din preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018, cu Muntenegru, neputand fi recuperat din punct de vedere medical pana la ora partidei, informeaza frf. ro.

FIFA a anuntat arbitrul meciului Romania - Muntenegru, din preliminariile CM 2018

FIFA a anuntat cine va oficia la debutul tricolorilor in preliminariilor Campionatului Mondial 2018 va fi condus de o brigada din Anglia.

Arbitru din Anglia la Romania-Muntenegru

UEFA a anuntat numele arbitrului care va oficia la centru meciul dintre Romania si Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Pierdere grea pentru Romania la meciul cu Muntenegru

Staff-ul medical al echipei nationale a anuntat, vineri, ca fundasul Vlad Chiriches nu va fi recuperat in timp util pana la ora jocului cu Muntenegru duminica, 21:45) si astfel rateaza primul meci din preliminariile Cupei Mondiale.

Chiriches s-a accidentat. Vesti bune despre Keseru si Andone

Fundasul Vlad Chiriches s-a accidentat la unul dintre antrenamentele echipei nationale si a devenit incert pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale.

Probleme pentru Keseru. Ar putea rata meciul cu Muntenegru

Atacantul Claudiu Keseru acuza o problema medicala in cantonamentul echipei nationale si ar putea rata prezenta pe teren la meciul cu Muntenegru de duminica seara.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )