Libnet.ro
UNICEF

00:07

Chirii de 4 lei pentru o garsoniera si de 6 lei pentru un apartament cu doua camere in blocuri ANL: CUM a fost posibil

B1 B1,
Chirii de 4 lei pentru o garsoniera si de 6 lei pentru un apartament cu doua camere in blocuri ANL: CUM a fost posibil

Autoritatile locale din Botosani sunt perplexe dupa ce au descoperit ca unii dintre locatarii blocurilor ANL, care, in urma ultimilor modificari legislative, au ajuns sa plateasca chirii de 4 lei pentru o . continuă pe B1

Guvernul aloca aproape 6 milioane de lei pentru doua zile de festivitati la Iasi, legate de Centenarul Marii Uniri

Guvernul a aprobat joi alocarea a 5. 300 lei pentru organizarea la Iasi a unor festivitati sub titlul Centenarul Marii Uniri si al Primului Razboi Mondial. Iasi, capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Moldova - leagan al Marii Uniri. Aceasta suma se adauga fondurilor obtinute de autoritatile locale din alte surse, precum donatiile si sponsorizarile. Actiunile de la Iasi urmeaza sa se desfasoare in zilele de 23 si 24 noiembrie 2017, printre care si organizarea unei sedinte festive de Guvern si a unei sedinte simbolice a Parlamentului.

Guvernul aloca sase milioane de lei pentru evenimentele desfasurate cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Guvernul a aprobat o hotarare, in sedinta de ieri, prin care aloca sase milioane de lei pentru evenimentele care se vor desfasura in 23 si 24 noiembrie la Iasi cu ocazia Centenarului Marii Uniri, potrivit unui comunicat de presa.

ASF vrea sa contracteze servicii de 768.000 lei pentru calculul tarifelor de referinta RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat astazi ca intentioneaza sa contracteze servicii pentru calculul tarifelor de referinta RCA, in valoare de peste 768. 000 de lei, fara TVA.

Profit brut de circa 203,9 milioane lei, pentru CEC Bank

CEC Bank a inregistrat, dupa primele noua luni din 2017, un profit brut de circa 203,9 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa.

Amenzi de 3,7 milioane de lei pentru incheierea de intelegeri pe piata repartitoarelor de caldura

Consiliul Concurentei a sanctionat 11 companii cu amenzi in valoare totala de peste 3,673 milioane lei aproximativ 798. 626 euro) pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale pe piata exploatarii repartitoarelor de costuri pentru incalzire, se arata intr-un comunicat al autoritatii.

De ce procurorii DNA Ploiesti au contactat rudele Anei Maria Patru si ale Mihaielei Iorga, pentru audierile celor doua femei

DNA Ploiesti sustine ca Ana Maria Patru si procuroarea Mihaiela Iorga nu au fost citate prin intermediul copiilor, precizand ca acestia au fost singurii care au sunat inapoi dupa ce cele doua femei nu au raspuns la niciun numar indicat procurorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )