Libnet.ro
UNICEF

18:00

Profit brut de circa 203,9 milioane lei, pentru CEC Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit brut de circa 203,9 milioane lei, pentru CEC Bank

CEC Bank a inregistrat, dupa primele noua luni din 2017, un profit brut de circa 203,9 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul brut al CEC Bank este de aproximativ 203,9 milioane lei

CEC Bank a inregistrat un profit brut, la noua luni, de circa 203,9 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

CEC Bank anunta un profit brut la noua luni de circa 203,9 milioane de lei

CEC Bank da startul bilanturilor la noua luni printre banci si anunta ca a inregistrat pana la finalul lunii septembrie un profit brut de circa 203,9 milioane de lei.

Guvernul aloca aproape 6 milioane de lei pentru doua zile de festivitati la Iasi, legate de Centenarul Marii Uniri

Guvernul a aprobat joi alocarea a 5. 300 lei pentru organizarea la Iasi a unor festivitati sub titlul Centenarul Marii Uniri si al Primului Razboi Mondial. Iasi, capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Moldova - leagan al Marii Uniri. Aceasta suma se adauga fondurilor obtinute de autoritatile locale din alte surse, precum donatiile si sponsorizarile. Actiunile de la Iasi urmeaza sa se desfasoare in zilele de 23 si 24 noiembrie 2017, printre care si organizarea unei sedinte festive de Guvern si a unei sedinte simbolice a Parlamentului.

Guvernul aloca 6 milioane de lei pentru evenimentele desfasurate la Iasi cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Guvernul aloca 6 milioane de lei pentru evenimentele care se vor desfasura in 23 si 24 noiembrie la Iasi cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Printre actiunile de la Iasi se numara organizarea unei sedinte festive de guvern in Biblioteca Universitatii Tehnice Gh. Asachi, reiterarea unui scurt traseu feroviar intre gara Ciurea si gara Iasi, pentru comemorarea celor peste 1000 de morti in accidentul feroviar produs in iarna anului 1916 la Iasi.

Guvernul aloca sase milioane de lei pentru evenimentele desfasurate cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Guvernul a aprobat o hotarare, in sedinta de ieri, prin care aloca sase milioane de lei pentru evenimentele care se vor desfasura in 23 si 24 noiembrie la Iasi cu ocazia Centenarului Marii Uniri, potrivit unui comunicat de presa.

Amenzi de 3,7 milioane de lei pentru incheierea de intelegeri pe piata repartitoarelor de caldura

Consiliul Concurentei a sanctionat 11 companii cu amenzi in valoare totala de peste 3,673 milioane lei aproximativ 798. 626 euro) pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale pe piata exploatarii repartitoarelor de costuri pentru incalzire, se arata intr-un comunicat al autoritatii.

CE Oltenia estimeaza un profit brut de 186,4 milioane de lei in acest an, dupa trei ani consecutivi de pierderi

Producatorul de energie estimeaza venituri totale de 4,3 miliarde de lei in acest an, in crestere cu 15% fata de bugetul aprobat, respectiv cu suma de 563,77 milioane de lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2017, publicat pe site-ul Ministerului Energiei.

Bugetul de investitii al Consiliului Judetean Sibiu pentru 2017 - 48,45 milioane lei

Reporter: Care este bugetul de investitii pe care Consiliul Judetean Sibiu il are in acest an si care sunt sursele de finantare? Daniela Cimpean: Bugetul de investitii programat pentru anul 2017 este de 48,45 milioane lei, sursele de finantare provenind de la bugetul local si de la cel de stat. Aceasta suma va creste in momentul semnarii contractelor de finantare a proiectelor finantate din fonduri europene.

Consiliul Concurentei a amendat 11 companii cu 3,67 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat 11 companii cu amenzi in valoare totala de 3,67 milioane lei aproximativ 798. 626 euro) pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale pe piata exploatarii repartitoarelor de costuri pentru incalzire.

Romaero a avut pierderi de 9,14 milioane lei

Romaero simbol bursier RORX), companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, a avut pierderi de 9,14 milioane lei in primul semes and 172;tru, de aproape doua ori si jumatate mai mici fata de cele inregistrate in prima parte a anului anterior, arata un raport transmis marti Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )