Libnet.ro
UNICEF

08:30

Chiriile din Capitala si alte orase ale tarii cresc de 3 ani: care sunt preturile inainte de sosirea studentilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chiriile din Capitala si alte orase ale tarii cresc de 3 ani: care sunt preturile inainte de sosirea studentilor

Odata cu 2015, chiriile din marile orase ale tarii au cunoscut un trend vizibil ascendent, potrivit unei analize a Imobiliare. ro, iar in vara acestui an, pretentiile proprietarilor au ajuns, per ansamblu, la cel mai ridicat nivel din 2012 incoace. Dar,. continuă pe Wall-Street Ro

Activitatea mai multor restaurante si localuri din Capitala a fost suspendata. Amenzile depasesc 120.000 de lei

Autoritatile din Capitala au suspendat, luni, activitatea a peste cincisprezece agenti comerciali din Centrul Istoric al Bucurestiului din cauza faptului ca au fost gasiti fara autorizatie de functionare.

Israelienii care detin Radisson Blu din Capitala vand hotelul catre un fond de investitii

Grupul israelian Elbit Imaging a anuntat pe bursa de la Nasdaq din SUA ca a semnat un acord pentru vanzarea hotelului Radisson Blu din Capitala. Cumparatorul care a depus o oferta neangajanta este un fond de in.

Incendiul de vegetatie izbucnit in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins de pompieri

Incendiul de vegetatie izbucnit, sambata, in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins, dupa aproximativ trei ore, suprafata totala arsa fiind de 5. 000 de metri patrati, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, potrivit unor surse din presa.

Restrictii rutiere, maine, pe Calea Victoriei din Capitala

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric, potrivit unui comunicat de presa.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, sambata, in Delta Vacaresti din Capitala, suprafata afectata fiind de aproximativ 3. 000 metri patrati, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bu.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala .

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala: O tanara s-a ranit grav dupa ce a cazut dintr-o tiroliana (VIDEO)

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala. O femeie a fost ranita grav in Parcul Lumea Copiilor, dupa ce a cazut dintr-o tiroliana. Tanara a fost transportata la spitalul Bagdasar -.

Cod galben de vremea rea, in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabila pentru mai multe zone din tara. Atentionarea este valabila astazi pana la ora.

Congolez acuzat de tentativa de omor, dupa ce a lovit o femeie, la o nunta din Capitala

Doua nunti din sectorul 4 care au avut loc in acest weekend au fost umbrite de un incident nefericit, dupa ce o cearta a izbucnit intre invitatii de la cele doua evenimente. O tanara de 28 de an.

Accident grav intr-un parc din Capitala! O femeie a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a cazut cu tiroliana

O femeie a cazut cu tiroliana, vineri seara, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, ea fiind transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, au declarat reprezentantii.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )