Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cod galben de vremea rea, in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Cod galben de vremea rea, in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabila pentru mai multe zone din tara. Atentionarea este valabila astazi pana la ora. continuă pe Antena3

Avertizare meteo. Cod galben de vant in sapte judete ale Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, mai multe atentionari nowcasting tip cod galben de vant, valabile pana la ora 15.

Mai multe judete, vizate de un cod galben de inundatii

Mai multe rauri din Olt vor fi vizate, joi, de un cod galben de inundatii, valabil in urmatoarele cinci ore, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Avertisment meteo. Cod galben de ploaie si grindina in Transilvania

Meteorologii au anuntat un cod galben valabil, miercuri, in mai multe judete din Transilvania.

Cod galben de vant in opt judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti avertizare Cod galben de vant pentru opt judete din tara. Acesta este valabil pana la ora 15:00.

Mai multe proprietati ale lui Dorin Cocos, scoase la licitate pentru a acoperi projudiciul din dosarul Microsoft: Ce suma a recuperat ANAF

Primele licitatii organizate de ANAF cu spatiile comerciale detinute de Dorian Cocos s-au incheiat la preturi fabuloase. Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, are de acoperit un prejudiciu de noua.

Mai multe proprietati ale lui Dorin Cocos, scoase la licitate pentru a acoperi prejudiciul din dosarul Microsoft: Ce suma a recuperat ANAF

Primele licitatii organizate de ANAF cu spatiile comerciale detinute de Dorian Cocos s-au incheiat la preturi fabuloase. Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, are de acoperit un prejudiciu de noua.

Cod galben de ploi. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, noi atentionari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabile pe durata urmatoarei ore, in judete din centrul si vestul.

Cod galben de inundatii, miercuri seara. Lista judetelor vizate

Raurile mici din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin si Gorj se afla sub cod galben de inundatii in urmatoarele ore, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod galben de seceta hidrologica in Republica Moldova

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de seceta hidrologica pentru tot teritoriul tarii. Avertizarea intra in vigoare de astazi, 18 august si este valabila pana la sfarsitul lunii curente, transmite IPN.

FOTO + VIDEO. Un barbat a fost impuscat de politie in orasul finlandez Turku, dupa ce a injunghiat mai multe persoane. Bilantul atacului indica doi morti si sase raniti

Un barbat a fost impuscat, in Finlanda, dupa ce a injunghiat mai multe persoane in orasul Turku. Politistii l-au retinut pe atacator, dupa ce l-au ranit la picior, potrivit BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )