Libnet.ro
UNICEF

13:00

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: A facut cateva INTERVENTII si la noi. Am avut si discutii imobiliare, voia sa cumpere clinica (VIDEO)

B1 B1,
Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: A facut cateva INTERVENTII si la noi. Am avut si discutii imobiliare, voia sa cumpere clinica (VIDEO)

Celebrul chirurg esteticianAdina Albertsa vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti chiar si la clinica sa. Colaborarea dintre Alberts si Matteo Polit. continuă pe B1

Adina Alberts, despre falsul medic italian: Nu am avut nevoie de mult timp sa imi dau seama ca ceva e in neregula! - VIDEO

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a cunoscut pe escrocul care se dadea medic: La nivel de discutie medicala, omul este stralucit. Adina Alberts l-a intalnit si l-a urmarit pe italian in cateva.

Chirurgul estetician Adina Alberts a lucrat cu escrocul care se dadea medic: La nivel de discutie medicala omul este stralucit

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts 50 de ani) a vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti la mai multe clinici din Bucuresti.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Esteticianul Adina Alberts, despre italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic: Este extrem de talentat, discutiile erau la nivel academic / Colegiul Medicilor: Nu a fost ntregistrata nicio reclamatie de la medicul estetician

Chirurgul Adina Alberts, care l-a cunoscut pe italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic, sustine ca Matteo Politi este extrem de talentat si ca discutiile cu el erau la nivel academic, desi nu are diplomele necesare. Colegiul Medicilor din Bucuresti precizeaza insa ca nu a fost inregistrata nicio reclamatie in cazul lui Matteo Politi, nici de la medicul estetician care a declarat in mass media ca a facut acest lucru, si nici de la vreo alta persoana. Colegiul Medicilor: Nu am eliberat niciun document care sa ii confere italianului cu 8 clase dreptul de a profesa in Romania.

Chirurgul Adina Alberts, despre italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic: Este extrem de talentat / Discutiile erau la nivel academic

Chirurgul Adina Alberts, care l-a cunoscut pe italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic, sustine ca Matteo Politi este extrem de talentat si ca discutiile cu el erau la nivel academic, desi nu are diplomele necesare.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Chirurg estetician care l-a vazut pe falsul medic cum opera: O catastrofa. Nu se spala pe maini

Medicul Victor Schwartz, chirurg estetician, sustine ca falsul medic italian nici nu se spala pe maini inainte de interventii, nu dezinfecta si nu folosea manusi in timpul operatiilor. Si medicul Adina Alberts a spus ca a avut suspiciuni legate de modul in care facea diverse proceduri parcagiul.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

Adina Alberts, cea care l-a descoperit pe medicul fals Matteo Politi: Au inceput sa apara suspiciuni in momentul in care l-am vazut cum injecteaza

Chirurgul estetician Adina Alberts a spus ca ea e persoana care l-a descoperit pe Matteo Politi, cel care s-a dat drept medic desi are doar opt clase. Mai mult, tot ea e persoana care ar fi anuntat Politia si.

Adina Alberts: Eu sunt medicul care a constatat ca Matthew Mode nu stie sa opereze si am anuntat Colegiul Medicilor. La nivel de discutie medicala omul este stralucit (VIDEO)

Chirurgul estetician Adina Alberts a declarat, marti, in cadrul emisiunii Talk B1, ca ea este cea care a descoperit ca Matthew Mode, care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, nu este de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )