Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adina Alberts, despre falsul medic italian: Nu am avut nevoie de mult timp sa imi dau seama ca ceva e in neregula! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Adina Alberts, despre falsul medic italian: Nu am avut nevoie de mult timp sa imi dau seama ca ceva e in neregula! - VIDEO

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a cunoscut pe escrocul care se dadea medic: La nivel de discutie medicala, omul este stralucit. Adina Alberts l-a intalnit si l-a urmarit pe italian in cateva. continuă pe Antena3

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: A facut cateva INTERVENTII si la noi. Am avut si discutii imobiliare, voia sa cumpere clinica (VIDEO)

Celebrul chirurg esteticianAdina Albertsa vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti chiar si la clinica sa. Colaborarea dintre Alberts si Matteo Polit.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Chirurgul Adina Alberts, despre italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic: Este extrem de talentat / Discutiile erau la nivel academic

Chirurgul Adina Alberts, care l-a cunoscut pe italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic, sustine ca Matteo Politi este extrem de talentat si ca discutiile cu el erau la nivel academic, desi nu are diplomele necesare.

Esteticianul Adina Alberts, despre italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic: Este extrem de talentat, discutiile erau la nivel academic / Colegiul Medicilor: Nu a fost ntregistrata nicio reclamatie de la medicul estetician

Chirurgul Adina Alberts, care l-a cunoscut pe italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic, sustine ca Matteo Politi este extrem de talentat si ca discutiile cu el erau la nivel academic, desi nu are diplomele necesare. Colegiul Medicilor din Bucuresti precizeaza insa ca nu a fost inregistrata nicio reclamatie in cazul lui Matteo Politi, nici de la medicul estetician care a declarat in mass media ca a facut acest lucru, si nici de la vreo alta persoana. Colegiul Medicilor: Nu am eliberat niciun document care sa ii confere italianului cu 8 clase dreptul de a profesa in Romania.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

Adriana Bahmuteanu a avut de-a face cu falsul medic italian: Injecta cu mainile goale, cui se oferea!

Adriana Bahmuteanu povesteste ca a avut de-a face cu falsul chirurg estetician italian Matteo Politi. Vedeta spune ca l-a cunoscut pe falsul medic si ca a observat din prima ceva ciudat la el. Bahmu.

Cum arata una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: A efectuat mutilari (FOTO)

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife, a prezentat, intr-un videoclip postat pe contul de Instagram, un caz al unei foste paciente.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania: Barbatul va fi adus in Capitala pentru audieri

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )