Libnet.ro
UNICEF

18:45

Chisinau: Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania daca Ucraina va stopa tranzitul de pe teritoriul sau

România Liberă România Liberă,
Chisinau: Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania daca Ucraina va stopa tranzitul de pe teritoriul sau

Ministerul moldovean al Economiei a anuntat recent ca Uniunea Europeana UE) a alocat suma suplimentara de zece milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni cu segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze naturale a capitalei, cel mai mare consumator din tara. Ministerului moldovean a adaugat ca aceasta plata suplimentara va fi efectuata in 2015. continuă pe România Liberă

Vicepremierul moldovean Andrian Candu: Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Vicepremierul moldovean Andrian Candu, totodata ministru al Economiei, a declarat miercuri ca Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din Romania, in cazul in care Ucraina va bloca tranzitul lui, relateaza agentia rusa Itar-Tass, in pagina electronica.

Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din tara noastra, daca Ucraina va bloca tranzitul lui, a declarat ieri vicepremierul moldovean Andrian Candu ministrul moldovean al Economiei), citat de Itar-Tass.

Vicepremierul moldovean: Vom primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Vicepremierul moldovean Andrian Candu, totodata ministru al Economiei, a declarat miercuri ca Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul lui, informeaza agentia rusa.

VIDEO. Chisinau: Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania daca Ucraina va stopa tranzitul de pe teritoriul sau

Ministerul moldovean al Economiei a anuntat recent ca Uniunea Europeana UE) a alocat suma suplimentara de zece milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni cu segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze naturale a capitalei, cel mai mare consumator din tara. Ministerului moldovean a adaugat ca aceasta plata suplimentara va fi efectuata in 2015.

R. Moldova va primi din Romania 100 de microbuze pentru transportul elevilor

Peste 100 de microbuze destinate transortului elevilor vor fi donate de Romania Ministerului Educatiei din Republica Moldova, conform unui memorandum aprobat in sedinta de Guvern de miercuri.

Stagii de pregatire la Bruxelles pentru jurnalistii din Romania si Republica Moldova. Termen: 10 octombrie 2014

Jurnalistii din Romania si Republica Moldova sunt asteptati sa se inscrie pana pe 10 octombrie la Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti 2014-2015, prin care pot castiga stagii de pregatire in Romania si la Bruxelles in domeniul afacerilor europene, au informat, luni, organizatorii, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Iurie Leanca asigura Rusia ca Republica Moldova isi va pastra statutul de neutralitate

Republica Moldova isi va pastra statutul de neutralitate prevazut de Constitutie, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca. Republica Moldova este o tara neutra. Neutralitatea noastra ofera un fundament s.

Exceptare de taxe vamale pentru produsele importate din Republica Moldova

Incepand cu data de 1 septembrie 2014, ca urmare a Acordului de asociere incheiat intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, produsele importate din Republica Moldova vor beneficia de exceptare de taxe vamale.

Iurie Leanca: Republica Moldova nu are nevoie sa adere la NATO

Republica Moldova nu intentioneaza sa adere la Alianta Nord-Atlantica si isi va pastra statutul de neutralitate stipulat de Constitutie, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca, intr-un interviu acordat agentiei ruse de presa Itar-Tass si citat de Agerpres.

Se creeaza un nou gigant bancar in Republica Moldova

Banca de Economii va fuziona, in scurt timp, cu Unibank, anunta surse din cadrul institutiei financiare. Viitoarea banca va deveni cea mai mare institutie de pe piata bancara din Republica Moldova.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )