Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iurie Leanca asigura Rusia ca Republica Moldova isi va pastra statutul de neutralitate

B1 B1,
Iurie Leanca asigura Rusia ca Republica Moldova isi va pastra statutul de neutralitate

Republica Moldova isi va pastra statutul de neutralitate prevazut de Constitutie, a declarat premierul moldovean Iurie Leanca. Republica Moldova este o tara neutra. Neutralitatea noastra ofera un fundament s. continuă pe B1

Premierul Iurie Leanca l-a invitat la Chisinau pe Donald Tusk, noul presedinte al Consiliului European

Prim-ministrul Iurie Leanca l-a felicitat pe omologul sau polonez, Donald Tusk, cu ocazia desemnarii, la 30 august, in functia de presedinte al Consiliului European.

Se creeaza un nou gigant bancar in Republica Moldova

Banca de Economii va fuziona, in scurt timp, cu Unibank, anunta surse din cadrul institutiei financiare. Viitoarea banca va deveni cea mai mare institutie de pe piata bancara din Republica Moldova.

Operatiunea Blocada la hotarul Romaniei cu Republica Moldova

Peste 360. 000 de tigarete, 22 de arme si 280 de bucati munitie au fost confiscate in urma perchezitiilor desfasurate de politia romana in 10 judete limitrofe granitelor cu Republica Moldova si Ucraina, in cadrul actiunii Blocada.

Numarul copiilor nascuti in Republica Moldova scade de la an la an

Tot mai multe cupluri din Republica Moldova se limiteaza la un singur copil, iar in aceste ritmuri in urmatorii ani numarul copiilor nascuti va scadea pana la 30. 000 pe an.

Stagii de pregatire la Bruxelles pentru jurnalistii din Romania si Republica Moldova. Termen: 10 octombrie 2014

Jurnalistii din Romania si Republica Moldova sunt asteptati sa se inscrie pana pe 10 octombrie la Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti 2014-2015, prin care pot castiga stagii de pregatire in Romania si la Bruxelles in domeniul afacerilor europene, au informat, luni, organizatorii, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Echipa PDM a plecat in turul de informare prin satele si orasele din Republica Moldova

Partidul Democrat din Moldova a dat startul campaniei de informare a cetatenilor despre posibilitatile de desemnare a candidatilor pe lista electorala a formatiunii pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )