Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chisinau. Sedinta secreta in Parlament pe tema situatiei din Transnistria.

România Liberă România Liberă,
Chisinau. Sedinta secreta in Parlament pe tema situatiei din Transnistria.

Deputatii din Republica Moldova vor examina, joi, cu usile inchise, situatia din Transnistria, dupa ce administratia separatista a stabilit saptamana trecuta frontierele regiunii, informeaza Publika. md. Vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, ministrul de Interne, Dorin Recean, directorul Serviciului de Securitate, Mihai Balan, dar si alti oficiali responsabili de situatia din raioanele de est vor fi audiati in Parlament. Citeste si CONFLICTUL TRANSNISTREAN. Pericol de razboi pe . continuă pe România Liberă

Nicolae Timofti, despre problemele din Transnistria: Cineva doreste destabilizarea situatiei

Autoritatile de la Chisinau sunt ingrijorate de evenimentele recente din Transnistria dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei. Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat luni ca nu exclude posibilitatea ca in spatele problemei din Transnistria sa se afle forte care doresc destabilizarea situatiei in regiune, transmite Unimedia. md.

Scandal in Parlamentul Republicii Moldova din cauza situatiei din Transnistria

Spectacol in Parlamentul Republicii Moldova. Deputatii comunisti au intrerupt sedinta cu usile inchise in care se discuta problema transnistreana si au chemat presa sa asiste. O reuniune speciala fusese conv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )