Libnet.ro
UNICEF

00:07

Chris Brown va ramane incarcerat pentru inca o luna! Ce il asteapta? Ce se va intampla cu proiectele sale muzicale! Afla aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
Chris Brown va ramane incarcerat pentru inca o luna! Ce il asteapta? Ce se va intampla cu proiectele sale muzicale! Afla aici!

Necazurile se tin scai de cantaretul american care vineri, 14 martie, a fost incarcerat de politia din California dupa ce. continuă pe Devorator Monden

Chris Brown va ramane incarcerat pentru inca o luna! Ce il asteapta? Ce se va intampla cu proiectele sale muzicale? Afla aici!

Necazurile se tin scai de cantaretul american care vineri, 14 martie, a fost incarcerat de politia din California dupa ce.

Rapperul Chris Brown, arestat pentru incalcarea regimului de libertate conditionata

Rapperul american Chris Brown a fost arestat, vineri, in California, pentru incalcarea regimului de libertate conditionata ce are legatura cu agresiunea comisa de muzician in 2009 asupra iubitei sale de atunci,.

Rapperul Chris Brown, arestat pentru incalcarea regimului de libertate conditionata

Rapperul american Chris Brown a fost arestat, vineri, in California, pe baza unui mandat emis pentru incalcarea regimului de libertate conditionata ce are legatura cu agresiunea comisa de muzician in 2009 asupra iubitei sale de atunci, Rihanna, a anuntat Politia din Los Angeles, citata de Reuters.

SOC! Chris Brown merge la inchisoare! Afla aici motivul!

Atacul fizic asupra Rihannei din 2009 are consecinte grave pentru cantaretul american, iar in loc sa isi imbunatateasca relatia cu.

Halalai, EximBank: Implementarea reformelor structurale ramane solutia pentru o ...

In contextul continuarii dezintermedierii din sistemul bancar, al ajustarilor bugetare precedente si al spatiului fiscal restrans, implementarea reformelor structurale este singura solutie pentru ca Romania sa poata asigura continuarea unei convergente reale si echilibrate catre economiile statelor UE, intr-un ritm rezonabil, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank, in cadrul conferintei Addressing Needs, Leveraging Resources in Financing Non Euro-zone Economies, organizata de .

Guvernul suspenda plata despagubirilor ANRP pentru inca 6 luni

Guvernul Romaniei a emis Ordonanta de Urgenta nr. 10/201 prin care sunt suspendate platile catre miile de cetateni care asteptau sa intre in posesia despagubirilor pentru proprietatile detinute in Basarabia, Bucovina de Nord, Tinutul Herta sau Cadrilater, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )