Libnet.ro
UNICEF

09:30

Chris Martin se iubeste cu Annabelle Wallis! Formeaza cel mai nou cuplu monden!

ADPM ADPM,
Chris Martin se iubeste cu Annabelle Wallis! Formeaza cel mai nou cuplu monden!

La mai putin de doua luni de la despartirea de Jennifer Lawrence, Chris Martin are o noua iubita. Fostul sot al lui Gwyneth Paltrow formeaza acum un cuplu cu frumoasa actrita Annabelle Wallis, cunoscuta prin rolul ei din The Tudors. continuă pe ADPM

Jennifer Lawrence si Chris Martin, despartiti temporar sau definitiv?

Se pare ca actrita Jennifer Lawrence si solistul Chris Martin s-au implicat intr-o relatie cu suisuri si coborasuri. Nu este clar cand a inceput idila lor, pe care nu au confirmat-o niciodata, desi in.

Cel mai util test al bateriei: de la iPhone 6 la Galaxy S6, cele mai eficiente telefoane

Dupa cum bine stii, cel mai mare inamic al smartphone-ului este autonomia scazuta a bateriei. Din fericire exista un test care iti arata care tine cel mai mult si cel mai putin. Surprinzator, dar Sony are un invingator la acest capitol.

O reducere incredibila la cel mai subtire smartphone, Oppo R5s

Mai aveti 24 de ore sa cumparati un Oppo R5s, poate cel mai subtire smartphone, la un pret infim in comparatie cu valoarea sa reala. Trebuie sa urmariti cu mare atentie lansarile de smartphone-uri pentru a sti exact cine se mandreste saptamana aceasta cu titlul de cel mai subtire. Trecand insa peste detaliile de fond, [] O reducere incredibila la cel mai subtire smartphone, Oppo R5s Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un fond care mizeaza pe scadere, cel mai bun randament

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat scaderi masive, in perioada 17-24 august, iar cel mai bun plasament a fost reprezentat de fondul Certinvest Short Fund, care mizeaza pe scaderea pietelor, cu o apreciere de 9,22%, raportata la euro.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, dupa premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj

Dupa castigarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, in primavara anului 2015, regizoarea Carmen Lidia Vidu a fost distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, de catre Primaria Municipiului Arad. Exponenta aradeana a noului val de talente din artele spectacolului, a fost cel mai tanar regizor care a montat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este astazi recunoscuta drept cel mai important regizor de teatru multimedia din Romania. A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale pentru regie de teatru si film, cel mai recent trofeu fiind Premiul Gopo 2015 pentru scurt metraj documentar. Creatia sa promoveaza candidatura Aradului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, isi motiveaza Primaria din Arad alegerea.

VIDEO Golul lui Messi contra lui Bayern Munchen, ales cel mai frumos din sezonul trecut al competitiilor UEFA

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a marcat cel mai frumos gol al sezonului precedent in competitiile UEFA, in urma votului care a avut loc pe site-ul oficial al forului european, informeaza Mediafax.

Trist, dar adevarat: telefonul e prietenul tau cel mai bun cand iesi cu amicii la bere

Multi comentam cand vedem persoane stranse in jurul mesei cu scopul de a comunica verbal, real, ochi in ochi, dar care totusi sunt conectate la smartphone. Ne spunem ca nu e normal, ca ar trebui sa ignoram telefoanele atunci cand iesim cu prietenii. Si totusi cat de des ne urmam propriul sfat? Nu foarte. Asta [] Trist, dar adevarat: telefonul e prietenul tau cel mai bun cand iesi cu amicii la bere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sony lanseaza cel mai ciudat gadget hibrid din 2015

Daca sperati ca cei de la Sony nu mai au timp de gadgeturi ciudate cu o utilitate indoielnica, v-ati inselat, iarSRS-LSR10 e cea mai recenta dovada. De-a lungul anilor niste echipe de cercetare si dezvoltare din cadrul Sony, cu bugete generoase si mult timp liber, au creat niste gadgeturi foarte interesante. La un moment dat, [] Sony lanseaza cel mai ciudat gadget hibrid din 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Skylake Performer cel mai puternic PC e pregatit pentru viitorul gamingului [REVIEW]

In urma cu doua saptamani, Intel prezenta, in cadrul Gamescom, primele procesoare din gama Skylake. Nu a durat mult pana am vazut si primele placi de baza create special pentru ele, iar acum am reusit sa punem mana si pe primul sistem de gaming din Romania care inglobeaza aceste componente noi. Pe langa profesionistii din [] Skylake Performer cel mai puternic PC e pregatit pentru viitorul gamingului [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Nunta s-a terminat, casatoria a inceput si, odata cu ea, sarcina zilnica de a tine promisiunile facut in ziua cea mare. Dar care este, de fapt, promisiune care cantareste cel mai mult in relatie si care este si cel mai.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )