Libnet.ro
UNICEF

14:15

Christian Ciocan, despre evenimentele din 10 august: Jandarmeria nu trebuie nici aparata, nu trebuie nici injurata

Antena3 Antena3,
Christian Ciocan, despre evenimentele din 10 august: Jandarmeria nu trebuie nici aparata, nu trebuie nici injurata

Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania Al. Cuza asteapta ca Parchetul Militar sa efectueze cercetari si sa informeze in timp real opinia publica despre evenimentul din 10 august,. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, atac la Carmen Dan: Ministrul de Interne a incercat sa paseze responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august. Eu speram sa o retraga Dragnea (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii foarte dure la adresa lui Carmen Dan careia i-a si cerut demisia din functia de ministru de Interne. Primarul general o acuza ca nu isi asuma responsabilitatea pentru.

Viorica Dancila, despreprotestul din 10 august: Atunci cand se fac acuzatii, acestea sa fie bazate pe probe

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, comentand declaratiile contradictorii ale autoritatilor cu privire la protestul din 10 august, ca nu doreste sa acuze sau sa absolve pe.

Jurnalistii prezenti la protestul din 10 august, chemati la audieri. Peste 700 de plangeri penale dupa miting

763 este numarul plangerilor penale depuse la Parchet privind evenimentele din noaptea protestului din 10 august. Este anuntul facut chiar de Parchetul General. Informatia-bomba, insa, este ca procurorii.

Munitia folosita la protestul din 10 august: Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti cumpara 850 de cartuse calibrul 38 mm cu efect iritant fumigen lacrimogen

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a finalizat joi, 30 august, achizitia directa a 850 de cartuse calibrul 38 mm cu efect iritant fumigen lacrimogen I. ), contract cu o valoare fara TVA de 141. 950 lei peste 30. 500 euro), de la firma Terra Operations SRL, potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. Cartusele de calibrul 38 mm cu efect iritant lacrimogen se afla pe lista munitiei neletale folosite de jandarmi la protestul din 10 august, conform datelor comunicate, in data de 16 august 2018, de Parchetul General.

Comisia de aparare, convocata marti pentru audierea ministrului de Interne si prefectului Capitalei, in cazul violentelor din 10 august

Presedintele Comisiei de Aparare, senatorul PNL, Marcel Vela, a transmis ca a convocat o noua sedinta, marti, pentru audierea prefectului Capitalei, comandantului Jandarmeriei si ministrului de Interne pentru a afla ce s-a intamplat la protestul din 10 august si cere demisia lui Carmen Dan, relateaza Mediafax.

Firea a cerut demisia ministrului Carmen Dan pentru modul n care a actionat la protestul din 10 august

Gabriela Firea a cerut sambata, in cadrul Comitetului Executiv al PSD, demisia ministrului de interne Carmen Dan, pentru modul in care a actionat la protestul din 10 august, au declarat pentru HotNews surse din partid. Sedinta conducerii PSD este inca in desfasurare.

Firea a cerut demisia ministrului Carmen Dan pentru modul n care a actionat la protestul din 10 august

Gabriela Firea a cerut sambata, in cadrul Comitetului Executiv al PSD, demisia ministrului de interne Carmen Dan, pentru modul in care a actionat la protestul din 10 august, au declarat pentru HotNews surse din partid. Sedinta conducerii PSD este inca in desfasurare.

Subiectele zilei:A nceput oficial marele meci n PSD pe tema violentelor din 10 august; Nu cred ca Speranta Cliseru si va mentine afirmatia ca Dragnea si Carmen Dan au mintit, spune Cristian Tudor Popescu;UE: Coalitia anti-migratie creste

Trump a convins tineretul ca presa minte. De la castigarea presedintiei, Donald Trump a atacat neincetat media, a calificat presa drept ,,dusmanul americanilor. Parlamentul UE critica puterea de la Chisinau, dar sprijina Moldova. Raportul UE cere puterii din Moldova sa isi respecte angajamentele.

Reactia sindicalistilor MAI despre proteste. Christian Ciocan: Trebuie sa se faca lumina in privinta conferintei de presa organizata de Jandarmerie

Purtatorul de cuvant al Federatiei Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania, comisarul sef Christian Ciocan, a declarat ca organizatia pe care o reprezinta isi ofera sprijinul ministrului de Interne Carmen Dan in gestionarea crizei mediatice declansate de incidentele violente de la protestul din Piata Victoriei.

Firea: Ordinul semnat de prefect n 10 august nu contine ca se intervine cu tunuri cu apa sau gaze

Gabriela Firea o apara pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, o apropiata a sa, si spune ca ordinul de evacuare al pietei in 10 august, nu continea detalii cu privire la modalitatea de interventie, dar Cliseru a fost indicata ca responsabila tocmai pentru a se ajunge la Firea. Asa am ajuns vinovat de serviciu ca eu am pus la cale interventia, a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la Romania Tv. Carmen Dan a fost prima pe lista lui Dragnea sa fie prim-ministru. Nu au fost de acord colegii Gabriela Firea, in scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata varaFirea, despre momentul Halep-Arena Nationala: Colajul de a doua zi a fost facut cu acordul lui Dragnea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )