Libnet.ro
UNICEF

12:45

Christina Aguilera super sexy in noul clip Alejandro Fernandez Hoy tengo ganas de ti

Devorator Monden Devorator Monden,
Christina Aguilera super sexy in noul clip Alejandro Fernandez Hoy tengo ganas de ti

Cantaretul-compozitor mexican Alejandro Fernandez lanseaza videoclipul Hoy tengo ganas de ti, in colaborare cu cantareata americana Christina Aguilera. Piesa face parte de pe coloana sonora a telenovelei La Tempestad, in care va juca rolul principal cunoscutul actor William Levy si actrita Ximena Navarrete. Hoy Tengo Ganas De Ti intrepretata de cei doi artisti este defapt . continuă pe Devorator Monden

VIDEO! Christina Aguilera l-a fermecat cu decolteul ei pe superstarul mexicului, Alejandro Fernandez!

A revenit trendul pieselor cantata in spaniola, iar ce Mariah Carey a lansat Hermosa este randul lui Christina Aguilera sa puncteze o colaborare in limba spaniola. Xtina colaboreaza cu superstarul mexicului Alejandro Fernandez la piesa Hoy Tengo Ganas De Ti, iar clipul piesei tocmai a fost lansat. Continue reading .

Christina Aguilera nu se descurca cu pantofii inalti: Vedeta s-a impiedicat fix in fata fotografilor (FOTO)

Christina Aguilera a trecut printr-un moment stajenitor, joi noaptea, la iesirea dintr-un club din Hollywood, California. Artista a avut de furca cu pantofii cu toc inalt pe care ii purta, la un moment dat.

Gafe prin sms-uri si mici infidelitati, in noul clip VUNK, Asa si?

Cu noul clip, trupa VUNK ne invita ne distram si ne spune ca pentru a scapa de milioane de ghinioane pe care le avem toti, trebuie sa invatam sa gasim o parte pozitiva a lucrurilor si sa spunem Asa si?. Clipul spune povestea unor tineri care isi incruciseaza flirturile: in timp ce se afla langa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )