Libnet.ro
UNICEF

00:07

Christoph Daum face dezvaluiri. Care a fost cea mai mare problema pe care a avut-o ca selectioner al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Christoph Daum face dezvaluiri. Care a fost cea mai mare problema pe care a avut-o ca selectioner al Romaniei

Christoph Daum a parasit nationala Romaniei si intr-un interviu acordat pentru FRF TV a dezvaluit o parte dintre lucrurile de care s-au lovit in activitatea sa. continuă pe Adevărul

E oficial! Contractul lui Christoph Daum a fost reziliat. Comunicatul Federatiei Romane de Fotbal confirma acest lucru

Contractul lui Christoph Daum cu federatia romana de Fotbal a fost reziliat, din aceasta seara neamtul fiind practic dat afara.

E OFICIAL: Christoph Daum nu mai este antrenorul echipei nationale a Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat joi prin intermediul unui comunicat de presa incetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Christoph Daum. in urma recomandarii Comisiei Tehnice a.

Surpriza! Pe cine propune Christoph Daum la carma nationalei Romaniei

Neamtul Christoph Daum a parasit Romania, dupa ce contractul sau cu Federatia romana de Fotbal a fost reziliat inainte de termen.

Christoph Daum, propunere-soc pentru Nationala Romaniei. Pe cine ar vrea neamtul antrenor in locul sau

Fostul selectioner Christoph Daum are o propunere-surpriza pentru locul pe care il lasa liber. Pe secundul sau, Ionut Badea. La plecarea din Romania, Daum a afirmat ca Ionut Badea ar fi o.

Christoph Daum isi intrerupe mandatul de selectioner al echipei nationale a Romaniei

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF) Razvan Burleanu si selectionerul Christoph Daum au convenit, in urma recomandarii Comisiei Tehnice a FRF, incetarea colaborarii inaintea ultimelor doua partide din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, cu Kazahstan si Danemarca.

Christoph Daum isi intrerupe mandatul de antrenor al echipei nationale a Romaniei

Germanul Christoph Daum isi intrerupe mandatul de selectioner al echipei nationale a Romaniei, a anuntat joi site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

FRF: Burleanu si Christoph Daum au convenit incetarea colaborarii, inaintea ultimelor doua meciuri din preliminariile CM

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, joi, ca presedintele forului, Razvan Burleanu si selectionerul Christoph Daum au convenit incetarea colaborarii, inaintea ultimelor doua partide ale echipei Romaniei din preliminariile CM. Acordul urmeaza sa fie validat de Comitetul Executiv al FRF, relateaza News. ro.

Este oficial! Christoph Daum pleaca de la echipa nationala

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii.

Cum arata acum fetita care la 6 ani era desemnata cea mai frumoasa din lume

A cunoscut succesul international la o varsta extrem de frageda, gratie frumusetii sale. Thylane Blondeau si-a facut debutul in modelling la 4 ani, defiland pentru Jean Paul Gaultier, iar la 6 ani ajungea in paginile Vogue Paris. A fost, asadar, o revelatie in lumea modei, fiind desemnata pe atunci cea mai frumoasa fata din lume. Ei bine, Thylane nu se dezice de acest titlu nici zece ani mai tarziu.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )