Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum arata acum fetita care la 6 ani era desemnata cea mai frumoasa din lume

Adevărul Adevărul,
Cum arata acum fetita care la 6 ani era desemnata cea mai frumoasa din lume

A cunoscut succesul international la o varsta extrem de frageda, gratie frumusetii sale. Thylane Blondeau si-a facut debutul in modelling la 4 ani, defiland pentru Jean Paul Gaultier, iar la 6 ani ajungea in paginile Vogue Paris. A fost, asadar, o revelatie in lumea modei, fiind desemnata pe atunci cea mai frumoasa fata din lume. Ei bine, Thylane nu se dezice de acest titlu nici zece ani mai tarziu. continuă pe Adevărul

Cum arata acum jurnalista care l-a scos din sarite pe Adrian Despot (FOTO)

Jurnalista care l-a enervat in 2008 pe cantaretul Adrian Despot, pentru ca a adresat o intrebare inutila , s-a orientat catre un alt domeniu, deoarece a realizat ca nu poate face fata meseriei.

in urma cu mai multi ani, era una dintre cele mai iubite vedete TV din Romania. Acum, abia il mai recunosti pe strada

George Vitan, sau bucatarul Gheorg, cum ii spune toata lumea, stie sute de retete din bucataria romaneasca si internationala. De cativa ani, acesta a intrat intr-un con de umbra,.

iti mai amintesti serialul ,,Pasarea Spin? Uite cum arata acum preotul sexy care a frant inimile fanelor - FOTO

,,Pasarea spin a fost, in Romania de dupa Revolutie, unul dintre cele mai iubite si mai difuzate seriale. in prezent, la 35 de ani de la lansare, serialul inca inregistreaza.

Ioana Tufaru, declaratie ingrijoratoare: Sunt cu 95 de kilograme mai grasa decat... . Cum arata acum fiica Andei Calugareanu

Fiica Andei Calugareanu a inceput sa ia proportii ingrijoratoare in urma cu doi ani. L-a adus pe lume pe micutul Luca si a facut tot posibilul sa mai slabeasca, dar nu a dat jos nici macar un gram. Iar proba can.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )