Libnet.ro
UNICEF

01:05

CHRISTOPHE CHAMBONCEL, ACCOR REGIONAL LEADER PENTRU ROMANIA SI EUROPA DE SUD-EST: Romania are un potential foarte mare de dezvoltare hoteliera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CHRISTOPHE CHAMBONCEL, ACCOR REGIONAL LEADER PENTRU ROMANIA SI EUROPA DE SUD-EST: Romania are un potential foarte mare de dezvoltare hoteliera

Reporter:Cum vedeti piata hoteliera din Romania comparativ cu alte piete din Europa de Est?. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Haltere: Noua medalii pentru Romania, in prima zi a Europenelor de juniori si tineret de la Bucuresti

Romania a cucerit noua medalii, vineri, in prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori Under-20) si tineret Under-23), de la Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )