Libnet.ro
UNICEF

15:45

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa. continuă pe Hotnews

Ana Birchall neaga ca ar fi clasificat raportul MCV: Procedura a fost exact ca in anii trecuti

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca procedura in ceea ce priveste raportul MCV a fost aceeasi ca in anii trecuti, atat in privinta regimului juridic al documentului, cat si al termenului de raspuns. Reactia sa vine dupa acuzatiile CSM privind clasificarea raportului. Raluca Pruna si Tudorel Toader, contre pe seama clasificarii raportului MCV.

DLAF, dupa ce Barna l-a acuzat ca actioneaza la comanda politica: Controlul la unul dintre proiecte a fost declansat inainte de articolul Rise Project Departamentul nu primeste instructiuni de la nicio institutie sau persoana

Departamentul pentru lupta antifrauda precizeaza, dupa ce Dan Barna a declarat ca verificarile la proiectele cu fonduri europene sunt facute la comanda politica, ca o actiune de control la unul dintre proiecte fusese demarata inainte de articolul Rise Project privind activitatea liderului USR, iar verificarile preliminare la alte doua dupa aparitia materialului de investigatie.

Acuzatii incendiare la adresa fostei sefe TAROM. Unul dintre cei mai cunoscuti piloti rupe tacerea

Rasturnare de situatie in scandalul urias declansat la TAROM. Unul dintre cei mai cunoscuti piloti ai companiei, Cezar Osiceanu, a rupt tacerea si a facut noi acuzatii la adresa Madalinei Mezei, pe care o.

Birchall continua contrele cu Savonea: O sa raspundem fiecare pentru ce am facut sau nu in raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a observat luni dimineata ca era normal ca CSM sa faca observatii in cazul draftului raportului MCV, declarand ca modul in care CSM-ul condus de Lia Savonea actioneaza este regretabil.

MAE contrazice CSM in disputa cu Ministerul Justitiei: Raportul MCV este clasficat, cum a fost si in anii precedenti

Ministrul Afacerilor Externe a precizat ca proiectul de raport privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) se clasifica pentru a respecta cerintele Comisiei Europene si nu.

Matusa Julia si condeierul, pus in scena pentru prima data in Romania

Matusa Julia si condeierul, de Mario Vargas Llosa, cunoscut ca unul dintre cele mai fascinante rom.

Una dintre cele mai mari companii europene de transport feroviar de marfa, PKP Cargo din Polonia, este interesata sa cumpere trei jucatori de pe piata romaneasca

PKP Cargo din Polonia, al doilea cel mai mare transportator de marfa pe calea ferata in UE, poarta discutii pentru a cumpara pachete de actiuni la trei companii locale, scrie polandin. com. PKP Cargo este un gigant, are afaceri anuale de 1,1 miliarde euro si 23. 000 de angajati. Compania are un rol important pe Drumul Feroviar al Matasii, mai ales ca peste 2. 000 de trenuri China - Europa tranziteaza Polonia in fiecare an.

CHRISTOPHE CHAMBONCEL, ACCOR REGIONAL LEADER PENTRU ROMANIA SI EUROPA DE SUD-EST: Romania are un potential foarte mare de dezvoltare hoteliera

Reporter:Cum vedeti piata hoteliera din Romania comparativ cu alte piete din Europa de Est?.

Haltere: Noua medalii pentru Romania, in prima zi a Europenelor de juniori si tineret de la Bucuresti

Romania a cucerit noua medalii, vineri, in prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori Under-20) si tineret Under-23), de la Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )