Libnet.ro
UNICEF

20:45

Christophe Gillet, coach: Cel mai rau lucru care i se poate intampla unui manager NU este concedierea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Christophe Gillet, coach: Cel mai rau lucru care i se poate intampla unui manager NU este concedierea

Lumea se schimba, mediul de business este intr-o continua transformare iar managerii isi dau seama ca stilul vechi de leadership si logica nu le mai sunt de ajutor. Christophe Gillet, coach cu experienta globala, este de parere ca managerii care nu. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare vis al unui om al strazii: Sa fiu angajat. Sa fiu si eu imbracat frumos, sa am casa mea

David este un om fara adapost care a crescut printre orfelinate. Cel mai mare vis al lui este sa aiba un loc de munca si haine frumoase.

Pe autostrada Gilau - Nadaselu se va circula abia peste un an, in cel mai bun caz. Au fost licitate lucrarile pentru terminarea podului de peste Somes care leaga tronsonul de A3 pana la Campia Turzii

Finalizarea lucrarilor la nodul Gilau si a podului peste Somes care sa lege autostrada A3 Campia Turzii - Gilau, finalizata de catre Bechtel, cu ciotul de 8,7 km pana la Nadaselu, lot ce are toate sansele sa fie gata in acest an, a fost scoasa la licitatie de catre Companie de Administrare a Drumurilor CNAIR, fosta CNADNR). Termenul pentru executia lucrarilor este de 10 luni, ceea ce inseamna ca, in cel mai bun caz, pe noul tronson Gilau-Nadaselu se va putea circula abia peste un an. UPDATE Asociatia Pro Infrastructura aminteste, intr-o scrisoare deschisa in care protesteaza fata de termenele nerealiste lansate de autoritatile de la drumuri, ca licitatia lansata astazi era promisa sa fie publicata inca din luna iunie.

Acesta este cel mai rapid router din lume: Netgear Nighthawk X10

Un nou gadget al celor de la Netgear este promovat ca fiind cel mai rapid router din lume. Intitulat Netgear Nighthawk X10, acesta are cateva abilitati nemaiintalnite intr-un astfel de aparat. in contextul in care numarul gadgeturilor pe care le avem in casa la aceasta ora a crescut exponential, este cat se poate de normal [].

Acesta este cel mai rapid router din lume!

Un nou gadget al celor de la Netgear este promovat ca fiind cel mai rapid router din lume. Intitulat Netgear Nighthawk X10, acesta are cateva abilitati nemaiintalnite intr-un astfel de aparat. in contextul in care numarul gadgeturilor pe care le avem in casa la aceasta ora a crescut exponential, este cat se poate de normal [].

Organizatia Natiunilor Unite continua sa fie forul cel mai relevant pe scena multilaterala

Actualul context international reclama mai mult decat oricand cooperare si solutii colective, iar Organizatia Natiunilor Unite ONU) continua sa fie forul cel mai relevant pe scena multilaterala, a declarat ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE), trimis redactiei.

Profesorii lui Adrian Ghenie, despre cel mai in voga pictor al momentului: A picat admiterea la facultate de doua ori

Adrian Ghenie este acum, cel mai cunoscut roman in lume si singurul pictor roman ale carui opere se vand cu milioane de euro la casele de licitatii din Marea Britanie si SUA. Geniul lui,.

Agentii Black Cube ar fi urmat sa functioneze ca celula a SRI. Martor: Misiunea acestora, autorizata de la cel mai inalt nivel

Misiunea agentilor israelieni ai Black Cube era autorizata de la cel mai inalt nivel, iar acestia urmau sa functioneze in cadrul unei celule a SRI. Informatia apare intr-un document publicat de.

Acesta este cel mai mic smartphone din lume

Da, acesta este cel mai mic smartphone din lume complet functional si nu un smartwatch, asa cum am fi tentati sa credem initial. Daca ne uitam la ultimii 15 ani de istorie a telefoanelor mobile si chiar mai departe, vom observa ca a existat un trend de micsorare a device-urilor pe cat s-a putut, [].

Exporturile elvetiene de ceasuri inregistreaza cel mai lung declin de dupa 1988

Exporturile elvetiene de ceasuri inregistreaza cel mai lung declin de dupa 1988, de cand au loc raportari lunare, rezultatele din septembrie fiind influentate de evolutia negativa a livarilor in Hong Kong, transmite Bloomberg, citat de News. ro.

Gradul de default la creditele agricole este cel mai redus

Gradul de default la creditele agricole este cel mai redus in portofoliul CEC Bank, declara Doina Topala, director al Directiei IMM din cadrul CEC Bank, mentionand ca afacerile fermierilor au un grad de default redus fata de alte sectoare si datorita subventiilor primite de acestia in completarea surselor rezultate din valorificarea produselor proprii.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )