Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai mare vis al unui om al strazii: Sa fiu angajat. Sa fiu si eu imbracat frumos, sa am casa mea

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare vis al unui om al strazii: Sa fiu angajat. Sa fiu si eu imbracat frumos, sa am casa mea

David este un om fara adapost care a crescut printre orfelinate. Cel mai mare vis al lui este sa aiba un loc de munca si haine frumoase. continuă pe Adevărul

STUDIU: Piata neagra a tigaretelor a crescut in septembrie la 18,3%, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut in septembrie la 18,3%, de la 14,9% in luna iulie, conform ultimelor date prezentate de compania de cercetare Novel Research, care arata ca aceasta este cea mai mare crestere a comertului ilegal cu tigarete din ultimii doi ani si se situeaza peste media ultimilor cinci ani circa 15%).

intalnire-eveniment cu Frederick Wiseman, cel mai mare autor de filme documentare in viata, in a cincea zi de Astra Film Festival 2016 VIDEO

Unul dintre cele mai asteptate momente la Astra Film Festival 2016 are loc vineri, 21 octombrie, de la ora 18:15 la Sala Auditorium a ULBS: intalnirea cu regizorul multipremiat Frederick Wiseman, considerat unul dintre cei mai importanti autori de filme documentare din lume.

Revoltele de pe mosiile Episcopiei catolice a Transilvaniei, cel mai mare mosier al provinciei in Evul Mediu

Taranii aserviti formau marea majoritate a populatiei de pe mosiile Episcopiei Catolice a Transilvaniei, cu resedinta la Alba Iulia. Prin sudoarea lor era sustinut un aparat feudal numeros, aparat de soldati platiti si de zidurile groase ale cetatii.

Organizatia Natiunilor Unite continua sa fie forul cel mai relevant pe scena multilaterala

Actualul context international reclama mai mult decat oricand cooperare si solutii colective, iar Organizatia Natiunilor Unite ONU) continua sa fie forul cel mai relevant pe scena multilaterala, a declarat ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE), trimis redactiei.

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro.

Vrem un spital gigant in Bucuresti, mai mare decat Anadolu din Turcia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, aseara, ca formatiunea pe care o conduce vrea sa construiasca in Bucuresti un spital ''gigant '', mai mare decat cunoscutul Anadolu din Turcia, daca va ajunge la guvernare dupa apropiatele alegeri parlamentare.

Urdareanu, despre denuntul de la DNA: Riscul de a mi se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, detinatorul UTI, explica, intr-un interviu acordat Profit. ro, motivul pentru care l-a denuntat pe fostul lider liberal Ludovic Orban, spunand ca era intr-o situatie limita, iar riscul de a i se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban.

Profesorii lui Adrian Ghenie, despre cel mai in voga pictor al momentului: A picat admiterea la facultate de doua ori

Adrian Ghenie este acum, cel mai cunoscut roman in lume si singurul pictor roman ale carui opere se vand cu milioane de euro la casele de licitatii din Marea Britanie si SUA. Geniul lui,.

Pe autostrada Gilau - Nadaselu se va circula abia peste un an, in cel mai bun caz. Au fost licitate lucrarile pentru terminarea podului de peste Somes care leaga tronsonul de A3 pana la Campia Turzii

Finalizarea lucrarilor la nodul Gilau si a podului peste Somes care sa lege autostrada A3 Campia Turzii - Gilau, finalizata de catre Bechtel, cu ciotul de 8,7 km pana la Nadaselu, lot ce are toate sansele sa fie gata in acest an, a fost scoasa la licitatie de catre Companie de Administrare a Drumurilor CNAIR, fosta CNADNR). Termenul pentru executia lucrarilor este de 10 luni, ceea ce inseamna ca, in cel mai bun caz, pe noul tronson Gilau-Nadaselu se va putea circula abia peste un an. UPDATE Asociatia Pro Infrastructura aminteste, intr-o scrisoare deschisa in care protesteaza fata de termenele nerealiste lansate de autoritatile de la drumuri, ca licitatia lansata astazi era promisa sa fie publicata inca din luna iunie.

Agentii Black Cube ar fi urmat sa functioneze ca celula a SRI. Martor: Misiunea acestora, autorizata de la cel mai inalt nivel

Misiunea agentilor israelieni ai Black Cube era autorizata de la cel mai inalt nivel, iar acestia urmau sa functioneze in cadrul unei celule a SRI. Informatia apare intr-un document publicat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )