Libnet.ro
UNICEF

18:30

CIA a avertizat politia spaniola asupra unui posibil atac la Barcelona

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIA a avertizat politia spaniola asupra unui posibil atac la Barcelona

Politia catalana a fost avertizata acum doua luni despre un posibil atac terorist asupra orasului Las Ramblas, a raportat presa spaniola. CIA a declarat pentru Los Mossos, politia regionala catalana, ca Barcelona a reprezentat o tinta de varf pentru teroristii jihadisti, in luna iunie a acestui an, a informat azi El Peridoco. continuă pe Ziarul Bursa

Un avion militar tinta unui posibil atac terorist

Un avion de vanatoare al Fortelor Aeriene siriene a fost tinta unui posibil atac terorist. Acesta a fost doborat marti de insurgenti sau teroristi in centrul Siriei, pilotul fiind capturat,.

Regizorul Roman Polanski, acuzat pentru a treia oara de abuz sexual asupra unui minor

Regizorul Roman Polanski este implicat intr-un nou scandal de abuz sexual asupra unui minor. O a treia femeie l-a acuzat pe acesta ca ar fi abuzat-o sexual in anii '70, la 40 de ani dupa ce a.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. 13 morti si peste 50 de raniti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

27Ministrul de Interne spaniola confirmat ca bilantul mortilor este de 13 morti si peste 50 de raniticifrecare ar putea creste deoarece sunt foarte multe persoane in stare.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Cel putin doi morti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

40Furgoneta a mers in zig-zag circa 530 de metri, lovind pietoni. Politia cauta un barbat care poarta o camasa alba cu dungi albastre, care ar fi unul dintre autorii.

Consulul Romaniei la Barcelona: E un posibil atac terorist. Cel putin un mort si 20 de raniti - VIDEO

Manuel Plesa, consulul Romaniei la Barcelona, a declarat joi seara la Antena 3 este posibil ca o persoana sa fi murit in incidentul rutier produs in centrul orasului spaniol. Aproximativ 20 au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )