Libnet.ro
UNICEF

05:30

Regizorul Roman Polanski, acuzat pentru a treia oara de abuz sexual asupra unui minor

B1 B1,
Regizorul Roman Polanski, acuzat pentru a treia oara de abuz sexual asupra unui minor

Regizorul Roman Polanski este implicat intr-un nou scandal de abuz sexual asupra unui minor. O a treia femeie l-a acuzat pe acesta ca ar fi abuzat-o sexual in anii '70, la 40 de ani dupa ce a. continuă pe B1

Celebrul regizor Roman Polanski, implicat intr-un nou scandal sexual. Ce acuzatii i se aduc

O a treia femeie il acuza pe regizorul Roman Polanski de abuz sexual asupra unui minor, spunand ca a atacat-o sexual in anii '70, la 40 de ani dupa ce a incercat sa violeze o alta.

A treia acuzatie de viol la adresa lui Roman Polanski. O femeie sustine ca a fost agresata cand avea 16 ani

O a treia femeie a iesit din umbra pentru a-l acuza pe regizorul Roman Polanski de agresiune sexuala cand era minora, in conditiile in care cineastul continua sa fie urmarit de justitia americana pentru violul comis asupra unei adolescente in urma cu 40 de ani.

FOTO + VIDEO: Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Regina Elisabeta, pentru prima oara in portul Portsmouth

Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Majestatii Sale Regina Elisabeta, care cantareste 65. 000 de tone si are o lungime de 280 de metri, a ajuns, pentru prima oara, in baza din portul Portsmouth.

Rusia: Speranta de viata depaseste, pentru prima oara, varsta de 72 de ani

Speranta de viata in Rusia a depasit pentru prima oara varsta de 72 de ani, a anuntat ministrul adjunct Olga Golodets, potrivit The Moscow Times. In ciuda acestor date, Rusia ramane in urma multor tari dezvoltate.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )