Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ciclistul Chris Froome a fost operat din nou la sold si la cot

România Liberă România Liberă,
Ciclistul Chris Froome a fost operat din nou la sold si la cot

Ciclistul britanic Chris Froome a fost operat, vineri dimineata, la Saint-Etienne, pentru scoaterea . continuă pe România Liberă

Ciclism: Chris Froome, operat din nou la sold si la cot

Ciclistul britanic Chris Froome a fost operat, vineri dimineata, la Saint-Etienne, pentru scoaterea placii de metal de la soldul drept si a tijelor de la cot, ca urmare a cazaturii suferite in luna iunie, la Criterium du Dauphine.

Bianca Dragusanu, agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altercatia dintre cei doi

Au divortat, s-au impacat, iar acum au trecut la adevarata actiune. Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altecatia dintre cei doi. Bianca Dragusanu a fost agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada Bianca Dragusanu a divortat de Alex Bodi, zilele trecute, dupa doar trei luni de .

Emotii mari pentru celebrul actor! A FOST OPERAT urgent de o tumora! Vestile nu sunt deloc BUNE

Festi proaste pentru fanii celebrului actor american Will Smith. GABRIEL COTABITA, GASIT FARA SUFLARE! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Artistul a fost operat de o tumoare.

VIDEO Will Smith a fost operat: care este starea actorului

Actorul si cantaretul Will Smith, in varsta de 51 de ani, a fost operat de o tumoare precanceroasa, descoperita in timpul unui control de rutina. Starul a filmat interventia si a facut-o publica pentru a-i incuraja pe oameni sa nu-si neglijeze sanatatea.

Da, este vorba despre CANCER: Marele actor a fost operat de URGENTA! Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt socati (FOTO)

Actorul si cantaretul american Will Smith a fost operat de o tumoare precanceroasa aparuta in colon, detectata in timpul unui control de rutina, potrivit contactmusic. com.

Christina Aguilera s-a ingrasat din nou. Iata cum a aparut recent pe scena

In ultimii 10 ani, Christina Aguilera s-a confruntat de mai multe ori cu problemele legate de greutate, iar mai nou se pare ca a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Iata cum a aparut recent pe scena! .

Richard Gere va fi din nou tata, la 70 de ani. Sotia care a nascut acum cateva luni, din nou gravida. Cati ani are

Richard Gere este dovada vie ca varsta nu te poate opri. Cunoscutul actor va devenit din nou tata, la varsta de 70 de ani. Sotia sa este insarcinata cu al doilea copil al cuplului, la doar 9 luni de cand a nascut un baietel. Richard Gere, tata la 70 de ani Bucurie imensa in familia .

Criticat pentru cuvintele adresate Simonei Halep, Darren Cahill raspunde: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit

Darren Cahill a schimbat putin discursul la unul dintre on-court coaching-urile din timpul partidei cu Karolina Pliskova, motiv pentru care si-a atras critici. Chestionat despre acest episod mai putin intalnit in timpul colaborarii cu Simona Halep, antrenorul australian a replicat: Cred ca as face-o din nou daca as fi nevoit. Nu este un moment placut pentru niciun antrenor, dar nu cred ca am avut de ales, daca voiam sa-mi fac meseria bine.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a fost a fost una din cele mai frumoase prezente la nunta surorii ei mai mari. Galerie FOTO

Gigi Becali este un tata implinit. Fata cea mare, Teodora, s-a casatorit de curand, iar Alexandra si Cristina isi asteapta si ele printul. Fetele lui Becali au crescut si sunt gata sa iasa din strictetea cu care au fost crescute de patronul FCSB. Fiica mijlocie a lui Becali una din cele mai frumoase prezente .

OFICIAL: Toni Grebla a fost eliberat din functia de secretar general al Guvernului

Toni Grebla a fost eliberat din functia de secretar general al Guvernului, la cerere. Decizia a fost publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Locul sau a fost luat de Antonel Tanase. La data de 8 noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )