Libnet.ro
UNICEF

23:15

Da, este vorba despre CANCER: Marele actor a fost operat de URGENTA! Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt socati (FOTO)

B1 B1,
Da, este vorba despre CANCER: Marele actor a fost operat de URGENTA! Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt socati (FOTO)

Actorul si cantaretul american Will Smith a fost operat de o tumoare precanceroasa aparuta in colon, detectata in timpul unui control de rutina, potrivit contactmusic. com. continuă pe B1

Emotii mari pentru celebrul actor! A FOST OPERAT urgent de o tumora! Vestile nu sunt deloc BUNE

Festi proaste pentru fanii celebrului actor american Will Smith. GABRIEL COTABITA, GASIT FARA SUFLARE! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Artistul a fost operat de o tumoare.

VIDEO Will Smith a fost operat: care este starea actorului

Actorul si cantaretul Will Smith, in varsta de 51 de ani, a fost operat de o tumoare precanceroasa, descoperita in timpul unui control de rutina. Starul a filmat interventia si a facut-o publica pentru a-i incuraja pe oameni sa nu-si neglijeze sanatatea.

Ciclistul Chris Froome a fost operat din nou la sold si la cot

Ciclistul britanic Chris Froome a fost operat, vineri dimineata, la Saint-Etienne, pentru scoaterea .

CTP, reactie acida despre noul Executiv: Au fost numiti trepadusi pe final de mandat

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie acida dupa investirea Guvernului condus de Ludovic Orban. Gazetarul este de parere ca noul Executiv trebuie sa scape de oamenii numiti in functii de catre Viorica Dancila pe final de mandat, intrucat acestia ar putea sabota activitatea noilor ministri. CTP: Viorica Dancila a numit trepadusi in functii .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )