Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cifra de afaceri a grupului Agricola Bacau a stagnat in primele noua luni la 447 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cifra de afaceri a grupului Agricola Bacau a stagnat in primele noua luni la 447 milioane lei

Grupul Agricola Bacau a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 447 milioane lei, similara cu cea din aceeasi perioada a anului trecut, presedintele companiei, Grigore Horoi, explicand situatia prin necorelarile dintre preturile resurselor si cele ale produselor la raft. continuă pe Ziarul Bursa

Stagnare pentru Agricola Bacau la 9 luni: Inca vorbim de perioade dificile pentru producatori

Grupul de firme Agricola Bacau a inregistrat in primele 9 luni ale anului o cifra de afaceri de 447 mil. lei, in stagnare fata de aceeasi perioada a anului trecut, anunta compania.

Afacerile Farmec au crescut cu 16% in primele noua luni

Farmec Cluj-Napoca a inregistrat o cifra de afaceri de 105 de milioane lei dupa primele noua luni ale anului, in crestere cu aproximativ 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Afacerile RTC Proffice Experience au crescut cu 5% in primele noua luni

RTC Proffice Experience anunta rezultatele financiare inregistrate in primele noua luni ale anului, raportand o crestere a cifrei de afaceri cu 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Vanzarile Romgaz au scazut cu 10% in primele noua luni

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias a inregistrat in perioada ianuarie-septembrie venituri din vanzarea de gaze 2,58 miliarde de lei 585 milioane de euro), cu 10% mai putin comparativ cu primele noua luni ale anului trecut, informeaza Mediafax.

Padurile tin de cald bugetului. Romsilva are o cifra de afaceri cu 30% peste asteptari

Romsilva a incheiat primele noua luni ale acestui an cu o cifra de afaceri de 1,15 miliarde lei, in urcare cu 30% fata de bugetul propus, si un profit brut de 120 milioane lei, de patru ori mai mare, evolutie datorata, printre altele, cresterii.

Carpatica Asig - crestere de 73% a primelor brute subscrise in primele noua luni

Carpatica Asig a inregistrat, conform rezultatelor financiare preliminare pe primele trei trimestre, o crestere de 73% a volumului de prime brute subscrise, comparativ cu perioada similara a anului precedent, de la 206,98 milioane lei la 357,95 milioane lei, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )