Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cifre statistice. Turismul a inflorit in primele doua luni ale anului, in Dambovita

Adevărul Adevărul,
Cifre statistice. Turismul a inflorit in primele doua luni ale anului, in Dambovita

In primele doua luni ale anului 2020, inainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19, sosirile turistilor romani in structurile de primire turistica din judetul Dambovita au crescut cu 15,4%, in timp ce sosirile turistilor straini au crescut cu 11,9%. continuă pe Adevărul

Deficitul bugetar urca la 1,67% din PIB dupa primele trei luni. Cheltuielile de personal au crescut cu 9%, pe fondul majorarilor salariale

Deficitul bugetar a crescut in martie cu aproape 10 miliarde de lei, ajungand la 1,67% din Produsul Intern Brut dupa primele trei luni ale anului, de la 0,73% din PIB la finalul lunii februarie, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice.

Netanyahu: Washingtonul va permite anexarea unor parti din Cisiordania, in doua luni

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat duminica increderea ca Washingtonul va permite anexarea unor parti din Cisiordania ocupata, in termen de doua luni, relateaza Reuters.

Ministerul Finantelor anunta ca deficitul bugetar a urcat la 1,67% din PIB dupa primele trei luni

In contextul crizei provocata de COVID-19 in Romania, Minsiterul Finantelor Publice a anuntat luni un deficit bugetar care a crescut in martie cu aproape 10 miliarde lei, ajungand la 1,67% din Produsul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )