Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai puternice arme din istoriea lasat o urma permanenta asupra mediului

Nava de razboi Tirpitz a Germaniei naziste era cea mai impunatoare si mare arma de acest fel construita vreodata de orice flota europeana. Ar fi fost insa o tinta usoara pentru bombardiere, dar vehiculul ac.

Cat castiga una dintre cele mai bine cotate animatoare de la noi. Dezvaluiri exclusive: Nu mi-e rusine, este o munca cinstita si grea!

Litoralul este un punct de atractie nu numai pentru turisti, ci si pentru fetele tinere, cu trupuri perfecte, dornice de castiguri frumoase. Este concurenta mare pentru posturile de animatoare din cluburi sau.

Una dintre cele mai dure organizatii teroriste din istorie isi cere iertare: Am cauzat multa durere si pagube ireparabile

Organizatia separatista basca ETA a recunoscut raul pe care l-a provocat in timpul luptei sale armate pentru independenta Tarii Bascilor si a cerut iertare victimelor, potrivit unui comunicat publicat vineri.

Business report:Estonia, Danemarca si Romnia - tarile cel mai putin dependente de importurile de energie pentru consumul intern; Rata ocuparii fortei de munca n Romnia a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE n 2017 si a ajuns la cel mai ridicat n

Comisia Europeana isi majoreaza competentele privind aprobarea noilor modele de masini. in baza noului act normativ, Comisia Europeana CE) a. Gazprom vrea sa puna capat contractelor cu Ucraina la un tribunal de arbitraj. Grupul rus Gazprom a anuntat vineri ca a depus o solicitare la un.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate mesaje, urari si sms-uri de Sfantul Gheorghe

Mii de crestini ortodocsi din lumea intreaga praznuiesc, pe 23 aprilie, una dintre cele mai importate sarbatori, de aceea incep sa caute din timp mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le trimita celor dragi. Cu.

Alerta in Franta: Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice, evacuat in urma unei amenintari (FOTO)

Alerta in Franta. Castelul Mont Saint-Michel din nordul tarii a fost evacuat duminica dupa ce un barbat ar fi amenintat niste politisti, informeaza Reuters. Alarma s-a declansat in jurul orei loca.

Fostul sef al FBI: Putin i s-a laudat lui Trump ca rusii au unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume

Dezvaluiri incendiare despre presedintele SUA ale fostului director al FBI, James Comey. Potrivit unei note scrise de acesta, Donald Trump a afirmat ca presedintele rus Vladimir Putin i s-a laudat ca rusii au.

Fiica unui milionar libanez i-a suflat iubitul lui Nicole Cherry! Cum arata tanara (FOTO)

Nicole Cherry, una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicala romaneasca, a primit o lovitura serioasa din partea celei mai bune prietene, in momentul in care i-a suflat iubitul de sub nas.

Cele mai bune bancuri cu prosti. Doriti pizza taiata in patru sau in opt?, in patru! Nu pot manca opt, e prea mult!

Oamenii au avut intotdeauna nevoie de umor, iar unele dintre cele mai bune bancuri sunt cele in care e luata la misto lipsa inteligentei.

Investitorii straini i raspund sefului PSD: Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica

Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica prin studii de impact ce le-ar fi putut anticipa. FIC si intreg mediul de afaceri au recomandat constant realizarea unor astfel de studii si ne exprimam in continuare deschiderea sa contribuim la acestea, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Consiliul Investitorilor straini. Reactia investitorilor straini vine la doar cateva ore dupa ce Liviu Dragnea a spus ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )