Libnet.ro
UNICEF

22:00

Una dintre cele mai puternice arme din istoriea lasat o urma permanenta asupra mediului

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai puternice arme din istoriea lasat o urma permanenta asupra mediului

Nava de razboi Tirpitz a Germaniei naziste era cea mai impunatoare si mare arma de acest fel construita vreodata de orice flota europeana. Ar fi fost insa o tinta usoara pentru bombardiere, dar vehiculul ac. continuă pe Antena3

Business report:Estonia, Danemarca si Romnia - tarile cel mai putin dependente de importurile de energie pentru consumul intern; Rata ocuparii fortei de munca n Romnia a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE n 2017 si a ajuns la cel mai ridicat n

Comisia Europeana isi majoreaza competentele privind aprobarea noilor modele de masini. in baza noului act normativ, Comisia Europeana CE) a. Gazprom vrea sa puna capat contractelor cu Ucraina la un tribunal de arbitraj. Grupul rus Gazprom a anuntat vineri ca a depus o solicitare la un.

Una dintre cele mai dure organizatii teroriste din istorie isi cere iertare: Am cauzat multa durere si pagube ireparabile

Organizatia separatista basca ETA a recunoscut raul pe care l-a provocat in timpul luptei sale armate pentru independenta Tarii Bascilor si a cerut iertare victimelor, potrivit unui comunicat publicat vineri.

Fostul sef al FBI: Putin i s-a laudat lui Trump ca rusii au unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume

Dezvaluiri incendiare despre presedintele SUA ale fostului director al FBI, James Comey. Potrivit unei note scrise de acesta, Donald Trump a afirmat ca presedintele rus Vladimir Putin i s-a laudat ca rusii au.

Telegraph: Putin s-a laudat n fata lui Trump ca Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-ar fi laudat in fata omologului sau american, Donald Trump, ca Rusia are cele mai frumoase prostituate, potrivit unei note redactate de fostul sef al FBI, James Comey. Dezvaluirea ar fi fost facuta chiar de Trump intr-una din discutiile pe care acesta a avut-o cu fostul sef al FBI, scrie The Telegraph.

Review George Butunoiu: Cele mai bune mancaruri din Bucuresti

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei Topul Mancarurilor 2018 pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de.

VIDEO Rascoala preotilor impotriva episcopului Slatinei. Una dintre cele mai mari taxe pe care o platesc este pentru televiziunea Trinitas, de 2.700 de lei

Un politist spune ca aproape 30 de preoti din Olt i s-au adresat cu rugamintea de a-i ajuta sa stopeze abuzurile la care ar fi supusi de catre Episcopul Slatinei si Romanatilor. Preotii spun ca li se cer din ce in ce mai multi bani si s-ar pune in pericol chiar functionarea anumitor biserici mai putin productive.

Rascoala preotilor impotriva episcopului Slatinei. Una dintre cele mai mari taxe pe care o platesc este pentru televiziunea Trinitas, de 2.700 de lei

Un politist spune ca aproape 30 de preoti din Olt i s-au adresat cu rugamintea de a-i ajuta sa stopeze abuzurile la care ar fi supusi de catre Episcopul Slatinei si Romanatilor. Preotii spun ca li se cer din ce in ce mai multi bani si s-ar pune in pericol chiar functionarea anumitor biserici mai putin productive.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate mesaje, urari si sms-uri de Sfantul Gheorghe

Mii de crestini ortodocsi din lumea intreaga praznuiesc, pe 23 aprilie, una dintre cele mai importate sarbatori, de aceea incep sa caute din timp mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le trimita celor dragi. Cu.

Alerta in Franta: Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice, evacuat in urma unei amenintari (FOTO)

Alerta in Franta. Castelul Mont Saint-Michel din nordul tarii a fost evacuat duminica dupa ce un barbat ar fi amenintat niste politisti, informeaza Reuters. Alarma s-a declansat in jurul orei loca.

Cele mai bune bancuri cu prosti. Doriti pizza taiata in patru sau in opt?, in patru! Nu pot manca opt, e prea mult!

Oamenii au avut intotdeauna nevoie de umor, iar unele dintre cele mai bune bancuri sunt cele in care e luata la misto lipsa inteligentei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )