Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cimentarea Bucurestiului: Cat costa borduriada din Sectorul 2?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cimentarea Bucurestiului: Cat costa borduriada din Sectorul 2?

Primaria Sectorului 2 a inceput in aceasta primavara o ampla actiune de reamenajare a spatiilor verzi de pe marile bulevarde si a parcurilor. Pe arterele principale, lucrarile vizeaza in principal montarea unor sisteme de irigatii, inaltarea. continuă pe Wall-Street Ro

Cat costa inaltarea bordurilor si intretinerea spatiilor din Sectorul 2

FOTO VIDEO Cat costa inaltarea bordurilor si intretinerea spatiilor din Sectorul 2.

Curs valutar BNR, miercuri, 17 iulie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 17 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7345 lei in crestere cu 0,0005) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

Harnicele telefoane ale cancelarului Angela Merkel si cat costa planurile Ursulei von der Leyen pentru viitorul UE

Dupa un discurs spectaculos in Parlamentul European, pentru care Ursula von der Leyen a primit o multime de laude, candidatul german si-a asigurat victoria la alegerile pentru functia de nou presedinte al Comisiei Europene. Ea a reusit acest lucru facand o serie de promisiuni in luarea sa de cuvant, care urmau sa-i atraga, in ultima clipa, pe deputatii socialisti si verzi. insa imbratisarea acestor parlamentari isi are pretul ei. Iata cateva proiecte ale noii presedinte a CE si cat ar costa implementarea lor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )