Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cimpeanu: 64 de elevi au fost confirmati cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cimpeanu: 64 de elevi au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca pana joi, la ora 18. 00, un numar de 64 de elevi din Bucuresti erau confirmati cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4, confirmati cu noul coronavirus. La ce scoli s-au inregistrat cazurile

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4 au fost confirmati cu noul coronavirus, iar cursurile au fost suspendate pentru 14 zile. Este vorba despre cursurile a trei clase de invatamant primar, de la tot atatea unitati de invatamant.

SORIN CIMPEANU: 64 de elevi din Bucuresti au fost confirmati cu noul coronavirus pana joi, la ora 18:00

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca pana joi, la ora 18:00, un numar de 64 de elevi din Bucuresti erau confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus.

Opt elevi constanteni au fost confirmati cu SARS-CoV-2

De la reinceperea scoli in format fizic in judetul Constanta, opt elevi au fost confirmati cu SARS-CoV-2, anunta Prefectura Constanta.

Omenirea trebuie sa se pregateasca pentru posibilitatea ca noul coronavirus sa ramana printre noi (directoarea ECDC)

Lumea trebuie sa se pregateasca ca noul coronavirus sa ramana printre noi, a avertizat vineri directoarea Centrului european pentru prevenirea si controlul bolilor ECDC, in opinia careia aceasta posibilitate este de acum mai probabila, transmite AFP.

MINISTERUL SANATATII DIN SPANIA: Persoanele infectate cu noul coronavirus vor trebui sa astepte 6 luni pana la vaccinare, a decis Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii din Spania a decis ca persoanele sub 55 de ani fara probleme majore de sanatate si care au avut noul coronavirus vor trebui sa astepte sase luni de la testul pozitiv pana la primirea unui vaccin, conform Reuters.

Peste 450.000 de decese si peste 27 de milioane de infectari cu noul coronavirus in Statele Unite

Statele Unite au ajuns luni la 27. 278 de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus si la 464. 831 de decese asociate maladiei COVID-19, potrivit unui bilant independent al Universitatii Johns Hopkins.

inca sase elevi si o profesoara au fost confirmati pozitiv cu coronavirus in Capitala

Inca sase elevi si un cadru didactic din Capitala au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. Cursurile claselor respective au fost suspendate.

O serie de anticorpi la COVID-19 au fost descoperiti la un nou-nascut, a carui mama s-a vaccinat impotriva infectiei cu noul coronavirus

Un nou-nascut a carei mama a fost vaccinata imptriva COVID-19, s-ar fi nascut anticorpi in fata infectiei cu SARS-CoV-2, dupa cum a descoperit un grup de cercetatori din SUA. in sangele bebelusului a fost.

Franta: Autoritatile sanitare recomanda administrarea unei singure doze de vaccin in cazul persoanelor care au fost infectate cu coronavirus

Inalta Autoritate pentru Sanatate HAS) din Franta a emis un aviz favorabil cu privire la administrarea unei doze unice de vaccin anti-COVID-19 in cazul persoanelor care au fost deja infectate cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )