Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4, confirmati cu noul coronavirus. La ce scoli s-au inregistrat cazurile

Adevărul Adevărul,
Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4, confirmati cu noul coronavirus. La ce scoli s-au inregistrat cazurile

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4 au fost confirmati cu noul coronavirus, iar cursurile au fost suspendate pentru 14 zile. Este vorba despre cursurile a trei clase de invatamant primar, de la tot atatea unitati de invatamant. continuă pe Adevărul

Trei elevi si un cadru didactic de la scoli din Sectorul 4, confirmati cu COVID-19. Cursuri suspendate la trei clase

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4 au fost confirmati cu noul coronavirus, iar cursurile au fost suspendate pentru 14 zile. Este vorba despre cursurile a trei clase de invatamant primar, de la tot atatea unitati de invatamant.

Primul cadru didactic infectat dupa reluarea cursurilor. Autoritatile au demarat ancheta epidemiologica

Un cadru didactic a fost confirmat cu COVID-19, acesta fiind primul caz de infectare de la reluarea cursurilor fata in fata. Elevii vor face scoala online pentru 14 zile.

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 au fost testati pozitiv cu coronavirus. Masurile luate

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 al Capitalei au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Un al patrulea caz in randul scolarilor a fost identificat in Sectorul 6. Asta in conditiile in care orele cu.

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1 nu poate fi schimbat, sustine vicepremierul Dan Barna

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1, unde a castigat Clotilde Armand, nu poate fi schimbat, sustine.

Un elev de la o scoala din Sectorul 6, confirmat cu COVID-19

Un elev de la Scoala Sfantul Andrei din Sectorul 6 a fost confirmat cu noul coronavirus, a declarat, astazi, pentru AGERPRES, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea.

CU PRIVIRE LA SITUATIA DIN SECTORUL 1 Romprest a emis un drept la replica

Cu privire la scandalul legat de gestionarea deseurilor din Sectorul 1 al capitalei, compania Romprest a emis un drept la replica.

Ministerul Educatiei anunta ca de la redeschiderea scolilor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu coronavirus: in 171 de clase activitatea a fost suspendata

Ministerul Educatiei anunta, joi, ca de la redeschiderea scolilor si pana acum, 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Totodata, in intervalul.

Nicusor Dan: Putem primi in administrare cele 4 spitale din Sectorul 1, dar vom cere bani. Ministerul Sanatatii sa vina cu o strategie Decizia Consiliului Local Sector 1 a fost legitima (VIDEO)

Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a decis recent transferul cladirilor si terenurilor a patru spitale din administrarea Primariei de sector in administrarea unitatilor.

Raman, cu adevarat, cele patru spitale din sectorul 1 fara finantare? Totul despre scandalul dintre Clotilde Armand si consilierii PSD

Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a aprobat saptamana trecuta transferul cladirilor si terenurilor a patru spitale - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice - din administrarea primariei de sector in administrarea unitatilor sanitare. Transferul a fost necesar deoarece o decizie a Curtii de Conturi din 2016 arata ca primaria nu mai avea drept de administrare, iar terenurile si cladirile au ajuns astfel in administrarea spitalelor aflate in subordinea Ministerului Sanatatii.

LA TREI LUNI DUPA ALEGERI Ultimul mandat din Congresul american a fost atribuit

A fost nevoie de trei luni pentru ca alegerile din noiembrie 2020 din Statele Unite sa fie in sfarsit incheiate, dupa ce ultimul mandat din Congres inca in asteptare, intr-o circumscriptie din statul New York, a fost atribuit luni unei republicane apropiate de fostul presedinte Donald Trump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )