Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cimpeanu: in bugetul Educatiei din 2020 am avut 32 de milioane de lei pentru toalete. S-au folosit 18,8

Adevărul Adevărul,
Cimpeanu: in bugetul Educatiei din 2020 am avut 32 de milioane de lei pentru toalete. S-au folosit 18,8

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca in bugetul educatiei pentru anul trecut a fost prevazuta suma de 32 de milioane de lei pentru amenajarea de toalete in unitatile didactice, iar din acesti bani o suma considerabila nu a fost folosita, fapt pe care ministrul il catalogheaza drept trist. continuă pe Adevărul

SORIN CIMPEANU: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare

Ministrul Sorin Cimpeanu a afirmat, joi, ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare, conform Agerpres.

Tensiunile pe buget continua. Sorin Cimpeanu: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare. Altfel, va fi alt ministru

Ministrul Sorin Cimpeanu spune ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare.

Masca trebuie purtata inclusiv la orele de sport. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Este cerinta celor din domeniul sanatatii

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca masca de protectie sanitara trebuie purtata inclusiv la orele de educatie fizica, precizand ca ultimul cuvant l-au avut cei din domeniul.

Lukasenko isi proclama victoria fata de miscarea de contestare din 2020

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a spus la un congres ca a triumfat in Blitzkrieg-ul, facand referire la marea miscare de contestare din 2020, care a fost, dupa parerea lui, rezultatul unui complot occidental, conform La Libre Belgique.

Sorin Cimpeanu, despre bugetul Educatiei: Aproape 6 miliarde de euro nu au mai existat niciodata ca buget in Romania (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit vineri seara, pe B1 TV, despre bugetul alocat in acest an pentru domeniul pe care il gestioneaza. Potrivit proiectului legii bugetului pe 2021, pus in dezbatere.

Bugetul Educatiei, pregatit pentru a fi macelarit

La preluarea mandatului de ministru, Sorin Cimpeanu declara ca isi doreste ca, in urmatorii patru an.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 7,32 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 35,70 milioane de lei 7,32milioane de euro).

BUGET 2021: Guvernul mentine sporurile la nivelul din 2020

Guvernul urmeaza sa ia anumite masuri odata cu noul buget pe 2021 fiind vorba, printre altele, de mentinerea cuantumului sporurilor la nivelul 2020, la neacordarea de premii, indemnizatii de vacanta sau chiar suspendarea emiterii voucherelor de vacanta. Un raport al Ministerului Finantelor care a sosit odata cu proiectul de buget a facut o enumerare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )