Libnet.ro
UNICEF

23:45

SORIN CIMPEANU: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIMPEANU: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare

Ministrul Sorin Cimpeanu a afirmat, joi, ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tensiunile pe buget continua. Sorin Cimpeanu: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare. Altfel, va fi alt ministru

Ministrul Sorin Cimpeanu spune ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare.

SORIN CIMPEANU: Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca sa nu fie purtata in timpul orelor de educatie fizica

Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca de protectie sanitara sa nu fie purtata de catre elevi in timpul orelor de educatie fizica, mergand pe modelul practicat de Luxemburg, a declarat, astazi, ministrul Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU, DESPRE PRIMA ZI DE SCOALA: in cele mai multe scoli regulile s-au respectat mai mult decat m-as fi asteptat

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ca in cele mai multe scoli regulile s-au respectat si ca lucrurile s-au derulat bine, referindu-se la revenirea copiiilor la scoala. Cimpeanu a mai spus ca este optimist si nu crede ca Romania va ajunge in situatia de a inchide din nou scolile in scurt timp.

Sorin Cimpeanu ameninta ca va demisiona daca bugetul pe 2021 pentru Ministerul Educatiei va fi prea mic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat joi ca exista un buget minim pe care il ia in considerare pentru Ministerul Educatiei, pentru acest an, iar daca banii prevazuti in bugetul pe 2021 nu vor fi pe masura asteptarilor, va renunta la functie.

Sorin Cimpeanu, despre bursele elevilor: Sunt absolut convins ca 530 de milioane de lei vor fi prinse in buget (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, s-a aratat absolut convins ca suma de 530 de milioane de lei, cat a cerut pentru bursele elevilor, va fi cuprinsa in bugetul de stat pe acest an. intrebat daca.

Sorin Cimpeanu va propune Ministerului Sanatatii ca masca sa nu mai fie obligatorie la orele de sport. Masura alternativa luata in calcul (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca va avea o discutie cu Ministerul Sanatatii pentru modificarea Ordinului comun, in sensul in care masca de protectie sa nu mai fie obligatorie in timpul.

Sorin Cimpeanu, despre cazurile de coronavirus din scoli: Au aparut din cauza unei anumite lipse de responsabilitate. E nevoie de un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat, in contextul aparitiei primelor cazuri de coronavirus in scoli, ca e vorba si de o anumita lipsa de responsabilitate si ca parintii ar trebui sa fie.

Bugetul Educatiei, pregatit pentru a fi macelarit

La preluarea mandatului de ministru, Sorin Cimpeanu declara ca isi doreste ca, in urmatorii patru an.

SORIN CIMPEANU: Exista sanse sa se renunte la masca in timpul orelor de sport

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca s-ar putea renunta la masca de protectie in timpul orelor de sport, iar aceasta sa fie necesara doar de la vestiar pana la sala de sport.

Sorin Cimpeanu ameninta cu demisia daca Ministerul Educatiei va avea anul acesta un buget mai mic decat in 2020

Ministrul Sorin Cimpeanu a dat de inteles ca va demisiona daca Ministerul Educatiei nu va beneficia anul acesta de un buget mai mare decat cel din 2020. Am afirmat public, in mod repetat si deliberat,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )