Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cimpeanu spune ca scolile sunt pregatite pentru deschidere: Avem un stoc de peste 37 milioane masti

Hotnews Hotnews,
 Cimpeanu spune ca scolile sunt pregatite pentru deschidere: Avem un stoc de peste 37 milioane masti

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a dat asigurari, vineri, ca scolile sunt pregatite pentru deschiderea fizica, existand un stoc de 37 milioane masti pentru invatamantul preuniversitar pe care le vor primi elevii. continuă pe Hotnews

Sorin Cimpeanu: Medicii scolari sunt 600 pentru 17.000 de scoli si 100 de universitati. Ei lucreaza acum pentru DSP si trebuie sa se intoarca in scoala Actiunea de triaj creeaza aglomerari (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre triajul epidemiologic si testarea din scoli, masuri care sunt avute in.

Valeriu Gheorghita: Parte din centrele de vaccinare in momentul de fata nu sunt deschise pentru programare, mai ales din mediul rural (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a precizat ca o parte dintre centrele de vaccinare nu sunt deschise pentru programare in momentul de fata, mai ales din mediul.

Sorin Cimpeanu spune ca Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca personalul din sistemul de educatie va a.

Ministrul Sanatatii: 30% din vaccinari sunt in afara platformei de programare Avem mai multe centre cu circuit inchis decat centre cu circuit deschis

Treizeci la suta dintre vaccinari sunt facute in afara platformei de programare, pentru ca oamenii merg direct si se vaccineaza la centre unde se lucreaza inca pe hartie, potrivit ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. El spune ca sunt doua vulnerabilitati in campania de vaccinare.

Ministrul Sorin Cimpeanu: 110.600 de angajati din educatie sunt programati pentru vaccinare. Personalul din invatamant este cel mai dispus sa se vaccineze (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, pe B1 TV, ca 110. 600 de angajati din invatamant s-au programat deja pentru a fi vaccinati anti-COVID-19, iar 18. 600 de angajati au primit deja.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )