Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cinci barbati, intre care doi afaceristi din Craiova, cercetati pentru evaziune cu fier vechi

România Liberă România Liberă,
Cinci barbati, intre care doi afaceristi din Craiova, cercetati pentru evaziune cu fier vechi

Cinci barbati,intre care doi administratori de firma sunt cercetati de politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova - Biroul de Investigarea Fraudelor pentru evaziune fiscala cu deseuri metalice feroase si neferoase. continuă pe România Liberă

Doisprezece alesi locali, intre care doi primari, declarati incompatibili

Doi primari si doi vicepremari, precum si alti opt alesi locali, au fost gasiti incompatibili ca urmare a exercitarii simultane de functii, a constatat Agentia Nationala de Integritate ANI).

Doisprezece actuali sau fosti alesi locali, intre care doi primari au fost gasiti de ANI in incompatibilitate

Doisprezece actuali sau fosti alesi locali, intre care doi primari si doi viceprimari, s-au aflat in incompatibilitate ca urmare a exercitarii simultane de functii.

Bucharest Forum 2014. Lideri politici si afaceristi din intreaga lume se reunesc la Bucuresti

Lideri politici si afaceristi din intreaga lume se reunesc la Bucuresti in cadrul celei de-a treia editii a conferintei Bucharest Forum 2014, organizata de Institutul Aspen. Evenimentul se va desfasura la.

California a devenit primul stat american care interzice pungile din plastic

California a devenit marti primul stat american care interzice pungile din plastic, masura care va intra in vigoare in iulie 2015 pentru marile magazine alimentare si farmacii. Unitatile comerciale mai mici vor.

Cei care dezvaluie informatii din dosarele penale ar putea face inchisoare

Senatul a adoptat tacit, fara a fi supus la vot, un amendament propus de senatorul PSD Serban Nicolae care prevede ca orice cetatean care dezvaluie informatii din dosarele penale risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare, transmit sursele de presa.

Doi tineri din Bacau, condamnati la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare, dupa ce au ucis cu sadism doi barbati

Este vorba despre doi frati in varsta de 17 si 20 de ani, din localitatea bacauana Turluianu. Ei au fost condamnati de Tribunalul Bacau la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare pentru omor, dupa ce au ucis cu sadism doi barbati carora le-au zdrobit capetele cu un par si o furca pe care apoi le-au ars intr-o soba, informeaza Mediafax.

ANI: 12 fosti sau actuali alesi locali, printre care doi primari, declarati incompatibili

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul a 12 fosti sau actuali alesi locali doi primari, doi viceprimari, un consilier judetean, un fost consilier judetean, cinci consilieri locali si un fost consilier local), ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati. Potrivit unui comunicat al ANI, citat de Agerpres, Monica Elena Anton, viceprimar al orasului Piatra Neamt, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 27 iunie 2012 - 26 aprilie 2013, intrucat a detinut simultan cu functia publica si calitatile de avocat si practician in insolventa.

Saptamana e-commerce la WALL-STREET 360: care sunt tendintele din comertul electronic

Wall-Street. ro a lansat proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 29 septembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )