Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doi tineri din Bacau, condamnati la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare, dupa ce au ucis cu sadism doi barbati

România Liberă România Liberă,
Doi tineri din Bacau, condamnati la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare, dupa ce au ucis cu sadism doi barbati

Este vorba despre doi frati in varsta de 17 si 20 de ani, din localitatea bacauana Turluianu. Ei au fost condamnati de Tribunalul Bacau la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare pentru omor, dupa ce au ucis cu sadism doi barbati carora le-au zdrobit capetele cu un par si o furca pe care apoi le-au ars intr-o soba, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Bacau: Doi frati, condamnati la ani grei de inchisoare dupa ce au omorat cu sadism doi barbati

Doi frati de 17 si 20 de ani, din localitatea bacauana Turluianu, au fost condamnati de Tribunalul Bacau la 15, respectiv, 25 de ani de inchisoare pentru omor calificat. Cei doi au ucis, in primavara acestui.

Bacau: Doi tineri au murit si alti trei au fost raniti, in urma unui accident provocat de un sofer baut

Doi tineri au murit si alti trei au fost raniti dupa ce masina in care se aflau, condusa cu viteza de un alt tanar care consumase alcool, s-a rasturnat in afara soselei, pe un drum judetean din.

Politist judiciar din Bacau, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a comisarului Viorel Paval, politist judiciar de la Politia Bacau, pentru abuz in serviciu.

Un politist din Bacau a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a protejat administratori de firma reclamati pentru inselaciune

Un comisar de politie a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, pentru abuz in serviciu, dupa ce a protejat administratorii a sase firme care fusesera reclamati de o firma de.

Cinci barbati, intre care doi afaceristi din Craiova, cercetati pentru evaziune cu fier vechi

Cinci barbati,intre care doi administratori de firma sunt cercetati de politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova - Biroul de Investigarea Fraudelor pentru evaziune fiscala cu deseuri metalice feroase si neferoase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )