Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cinci barbati au murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Bilantul deceselor - 215

Adevărul Adevărul,
Cinci barbati au murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Bilantul deceselor - 215

Cinci barbati cu varste cuprinse intre 53 si 89 de ani au murit in urma infectarii cu noul tip de coronavirus, ridicand bilantul deceselor la 215, potrivit informatiilor GCS. Pacientii erau din Bucuresti, Suceava, Hunedoara si Sibiu si aveau si alte boli. continuă pe Adevărul

Alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 182

Autoritatile au anuntat, marti dimineata, alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 182. Este vorba de doua femei, de 67 si 70 de ani, ambele cu afectiuni cronice, si de patru barbati cu varste de 60, 66, 94 si 55 de ani.

Alti cinci pacienti au decedat in urma contactarii noului coronavirus. Numarul persoanelor decedate ajunge la 162

Numarul deceselor inregistrate in Romania in urma contactarii noului coronavirus a ajuns la 162, luni la pranz, dupa ce autoritatile au dat publicitatii alte 5 cazuri in care pacintii au murit dupa ce s-au imbolnavit cu COVID-19, pe fondul altor afectiuni pe care acestia le aveau.

inca cinci romani au murit din cauza noului coronavirus, bilantul ajunge la 162 de decese

Alte cinci persoane au murit luni din cauza infectarii cu noul coronavirus, bilantul deceselor ajungand in acest moment la 162, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, informeaza marti Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medicali

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, informeaza marti Ministerul Sanatatii.

MS: Primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti seara, primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in .

Coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 198: Un ambulantier din Suceava, prima victima din randul cadrelor medicale care s-a infectat in timpul serviciului

Autoritatile romane au anuntat ca un ambulantier in varsta de 53 de ani, de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus si a devenit, astfel, prima victima.

Coronavirus. Primul deces in randul personalului medical din Romania: Un ambulantier din Suceava

Autoritatile romane au anuntat ca un ambulantier in varsta de 53 de ani, de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus si a devenit, astfel, prima victima.

Alte doua decese in randul pacientilor cu noul coronavirus. Dupa zece decese inregistrate miercuri, bilantul a ajuns la 207

Alte doua noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele ore. Doar miercuri au fost anuntate zece decese in total, ceea ce duce bilantul la nivelul tarii la 207. Ultimele doua persoane decedate sunt doi barbati de 67 si 63 de ani, din Hunedoara si Alba, ambii cu alte afectiuni cronice.

inca sase romani si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 182

Numarul mortilor din cauza infectarii cu coronavirus a ajuns la 182. Ultima victima este o femeie de 70 de ani din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )