Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cinci companii medicale, amendate cu 456.000 lei pentru discounturi maxime la produse dentare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinci companii medicale, amendate cu 456.000 lei pentru discounturi maxime la produse dentare

Cinci companii de pe piata produselor pentru tehnica dentara au fost amendate de Consiliul Concurentei cu 456. 237 lei 102. 613 euro) pentru intelegeri anticoncurentiale de stabilire a preturilor de vanzare. Sanctiunile au fost aplicate dupa o. continuă pe Wall-Street Ro

Cinci companii de pe piata produselor de tehnica dentara, amendate de Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 456. 237 lei 102. 613 euro), cinci companii pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale de stabilire a preturilor de vanzare a unor produse de tehnica dentara, se arata intr-un comunicat al institutiei. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansata in aprilie 2011, pe piata produselor de tehnica dentara si pe piata aparatelor pentru procesarea produselor pentru tehnica dentara din Romania. Companiile .

Cinci companii care operau pe piata tehnicii dentare, amendate cu peste 100.000 de euro pentru intelegeri anticoncurentiale

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 456. 237 lei 102. 613 euro), cinci companii pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale de stabilire a preturilor de vanzare a unor produse de tehnica dentara, au transmis miercuri oficilii institutiei. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansata in aprilie 2011, pe piata produselor de tehnica dentara si pe piata aparatelor pentru procesarea produselor pentru tehnica dentara din Romania.

CC a amendat cinci companii de pe piata produselor de tehnica dentara cu 100.000 de euro

Consiliul Concurentei CC) a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 456. 237 lei 102. 613 euro), cinci companii pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale de stabilire a preturilor de vanzare a unor produse de tehnica dentara, se arata intr-un comunicat de presa trimis redac and tiei.

Guvernul cheltuieste 3,4 milioane lei pentru comunicare, interesele romanesti in alte tari si stiinta

Guvernul va cheltui in acest an 1,4 milioane lei pentru proiecte de comunicare, informare publica si promovarea intereselor romanesti in strainatate si doua milioane lei pentru finantarea actiunilor cu .

Curtea de Conturi: Primaria Capitalei a cheltuit ineficient circa 90 de milioane de lei pentru acoperisul retractabil de la stadionul Arena Nationala prin care ninge si ploua

Primaria Capitalei a cheltuit ineficient circa 90 de milioane de lei pentru acoperisul retractabil de la stadionul Arena Nationala prin care ninge si ploua, potrivit unui raport al Curtii de Conturi. Astfel, municipalitatea ar fi acceptat anumite limitari tehnice, de operare si intretinere impuse de producator si din aceasta cauza acoperisul s-a dovedit ineficient.

Ajutor de stat de 174 milioane lei pentru inchiderea minelor de huila

Autoritatile vor sa aprobe un ajutor de stat in suma totala de 173. 000 lei pentru anul 2014, necesar inchiderii minelor de huila neprofitabile, arata un proiect de Hotarare de Guvern elaborat de Departamentul de Energie.

Guvernul vrea sa dea ajutor de stat de 174 milioane de lei pentru inchiderea unor mine

Guvernul vrea sa acorde in acest an Societatii Nationale de inchideri Mine Valea Jiului din Petrosani un ajutor de stat de 173,9 milioane de lei pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive. Sum.

3,44 milioane lei pentru promovarea intereselor romanesti peste hotare

Guvernul a aprobat, astazi, o hotarare privind modul de repartizare si de utilizare a sumelor pentru proiectele de comunicare, informare publica, promovare a intereselor romanesti peste hotare proiecte elaborate de Directia pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Cancelariei prim-ministrului), totalul sumelor fiind de 3,44 milioane de lei.

Impact vrea o majorare de capital de 80 milioane de lei pentru finantarea proiectelor

Consiliul de Administratie al Impact Developer and Contractor IMP) propune actionarilor o majorare de capital social de 80 milioane lei, la 277,8 milioane lei, prin aport in numerar, cu emisiune de noi actiuni.

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )