Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci comune din Romania unde se traieste mai bine decat in Occident

Antena3 Antena3,
Cinci comune din Romania unde se traieste mai bine decat in Occident

Una dintre comunele unde romanii duc o viatalipsitade griji este Cristian din judetul Brasov. Desi areputin peste 4. 000 de locuitori, cei din Cristian par sa fi descoperit cum sa faca. continuă pe Antena3

Antreprenor HoReCa: Strainii din Romania gasesc solutii la toate problemele. De ce nu facem ca ei?

Dupa ce a lucrat 12 ani in Italia, Nicuta Enache s-a intors in Romania, unde si-a deschis propriul business. Este proprietarul restaurantului Osteria Ciao Niki si este un exemplu care demonstraza ca se pot face lucruri, si se pot face bine, chiar in.

POTRIVIT UNUI SONDAJ BCS: Basescu - politicianul care ar reprezenta cel mai bine tara noastra ca europarlamentar

Un sondaj national realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 9-16 februarie, arata ca Traian Basescu este vazut de catre respondenti drept omul politic care ar reprezentat cel mai bine Romania la Bruxelles.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

La mai bine de un an de la condamnarea lui Darius Vlcov la 8 ani de nchisoare pentru coruptie, instanta suprema a motivat decizia

Motivarea sentintei de condamnare a lui Darius Valcov, in prima instanta, la 8 ani de inchisoare cu executare a fost redactata de magistratii instantei supreme, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Motivarea a fost finalizata la mai bine de un an de la pronuntarea deciziei in procesul in care consilierul premierului Viorica Dancila este judecat pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia.

Cea mai inalta si frumoasa sosea din Romania, sufocata de gunoaie - VIDEO

Tone de gunoaie zac pe marginea unuia dintre cele mai frumoase drumuri din Romania. Transalpina s-a transformat intr-o adevarata groapa de gunoi, fapt ce i-a determinat pe comisarii de mediu sa aplice amenzi.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene, ci doar cu 20-30 de procente mai mare dupa aplicarea prevederilor OUG 114/2018.

Valcov ne invata care-i treaba cu bancile: nu vor pleca din Romania, stie el de ce

Darius Valcov este somitatea responsabila pentru tot raul din economie din ultimul an. De la taxa pe lacomie pana la experimentele cu pilonul doi de pensii, consilierul lui Dancila nu a incheiat ideile crete, iar cele mai recente le-a detaliat aseara la TVR. Valcov este consilierul premierului Viorica Dancila pe probleme economice. S-a implicat direct [] .

Darius Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania. Profitul va fi cu 20-30% peste media UE

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat.

LAZEA (BNR): Societatile de administrare ale Pilonului II se gandesc sa se retraga din Romania

Marea majoritate, daca nu cumva toate, din cele sapte societati ale Pilonului II de pensii administrate privat, se gandesc sa se retraga din Romania, in conditiile in care Guvernul le cere acestora majorari de capital de circa 800 milioane euro in acest an, o suma de doua ori mai mare decat suma tuturor comisioanelor brute incasate in ultimii 11 ani, a afirmat, astazi, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )