Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend

Playtech Playtech,
Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend

Pentru ca Sarbatorile de Paste sa fie cat mai reusite, Playtech va prezinta cinci jocuri care va vortine ocupati pe tot parcursul weekend-ului. Pastele aproape a sosit, iar pentru multi dintre noi, asta inseamna un weekend petrecut acasa alaturi de familie. Este o perioada relaxanta si placuta, intr-adevar, dar intotdeauna se poate si mai bine. [] Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cum arata The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai asteptate jocuri [VIDEO]

Daca faima se masoara in 15 minute, atunciThe Witcher 3: Wild Hunt are parte de ea. Urmeaza sa fie lansat luna viitoare, dar pana atunci avem un video cu secvente de gameplay. The Witcher 3: Wild Hunt este unRPG produs de CD Projekt RED si va fi lansat in mai. Pana atunci, insa,IGN ne ofera [] Cum arata The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai asteptate jocuri [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune carti de parenting: 10 lecturi esentiale pentru parintii vor sa-si inteleagacopiii

Cele mai bune carti de parenting includ lucrari semnate de expertul american Alfie Kohn, de scriitoarea de origine romana Michiela Poenaru si de dr. Speranta Farca, psihanalist specializat in relatia mama-copil.

Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul

De cand John Biggins a inventat cardul de credit, oamenii au cam renuntat la portofelele cu sume mari. Pana la urma, este mai comod si mai sigur sa folosesti cardul pentru efectuarea tuturor platilor. Gratie avansarii tehnologiei, acum avem la dispozitie ceva si mai accesibil: portofelul virtual, pe care il poti accesa prin smartphone-ul pe [] Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune flori de camera

Cele mai bune flori de camera. Oamenii au nevoie de un aer curat pentru ca sanatatea lor sa nu fie pusa in pericol, insa si pentru sporirea productivitatii si alungarea semnelor de oboseala. Un raspuns la toate acestea sunt anumite flori in camera.

Antena 3 transmite slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara

Antena 3 transmite, incepand cu ora 23:00, slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara, Manastirea Radu Voda, cea care adaposteste moastele Sfantului Nectarie.

Antena 3 va transmite slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara

Antena 3 va transmite in aceasta seara, incepand cu ora 23:00, slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara, Manastirea Radu Voda, cea care adaposteste moastele Sfantului.

Program TV de Paste. Cele mai bune filme de comedie

Program TV de Paste are cateva filme de comedie interesante. La HBO, de exemplu, va fi Noi suntem familia Miller.

Cele mai bune trucuri ca sa arati impecabil de Paste. Ce recomanda specialistii pentru par, ochi, buze, sprancene sau ten obosit

Pentru a arata impecabil de Paste e suficient sa apelati la cateva trucuri simple, dar extrem de eficiente, lucruri care se pot face foarte bine si acasa, nu doar in saloanele de frumusete.

Cele mai frumoase decoratiuni de Paste: idei de facut acasa

Cele mai frumoase decoratiuni de Paste. Perioada sarbatorilor de Paste, incarcata cu traditie, poate capata nuante de modernitate prin decoratiunile hand-made, realizate de cei indemanatici.

Una dintre cele mai populare trupe din Australia, canta la Bistrita de Pasti

Weekendul acesta se va desfasura editia de primavara a Basm Festival, care va reuni la Bistrita nu mai putin de 13 formatii. Printre acestea se va numara si una dintre cele mai apreciate trupe de post-rock din Australia, Sleepmakeswaves.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )