Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci lucruri mai putin cunoscute despre James Bond

Adevărul Adevărul,
Cinci lucruri mai putin cunoscute despre James Bond

Agentul 007 James Bond are una din povestile care atrag un numar mare de cititori, cinefili si telespectatori fiind aproape imposibil ca de-a lungul vietii o persoana sa nu vada cel putin un film din lunga serie de productii cinematografice. Huffington Post prezinta cinci lucruri mai putin cunoscute ale spionului britanic. continuă pe Adevărul

7 lucruri mai putin stiute despre masturbarea feminina

Subiect tabu inclusiv pentru reprezentantele sexului frumos, masturbarea este o modalitatea de a-ti cunoaste propriul trup si astfel de a avea parte de o viata sexuala implinita. in ciuda faptului ca 92% din femei se masturbeaza in mod regulat, prea putine persoane stiu de ce este chiar indicat sa se masturbeze.

James Bond renunta la Aston Martin in urmatorul film din seria agentului 007

Spionul iubitor de Aston Martin, James Bond, da la schimb masina sa de lux pentru un Fiat 500, in cel mai nou film al seriei cu agentul 007, conform Sky News. Filmul inca fara un nume oficial il va.

Topul celor mai putin influente personalitati din 2014: Bono si Barack Obama ocupa primele doua pozitii

Revista GQ a intocmit topul celor mai putin influente personalitati ale anului 2014, printre cei inscris pe lista numarandu-se Bono, presedintele american Barack Obama, actorul Shia LaBeouf sau regizorul Woody Allen.

Un efect mai putin dorit al scaderii ratei dobanzii?

Nu orice rata reala de crestere economica, oricat de mare, este benefica. Sunt doi indicatori cu care masuram adecvarea cresterii. Unul este rata potentiala de crestere gP). Comparativ cu aceasta rata, rata actuala de crestere gA) ar trebui sa fie egala sau mai mare. Situatia gA = gP este necesara atunci cand nivelul PIB actual YA) este egal cu nivelul PIB potential YP), pentru a asigura mentinerea inflatiei la nivelul dorit tinta). Daca, totusi, YA YP, este de dorit ca ierarhia dintre cele doua rate sa fie gA gP, pentru a reduce somajul cat mai repede si, implicit, pentru a creste productia YA la nivelul YP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )