Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cinci milioane de euro pentru cetatea medievala a Orastiei. Investitia a fost aprobata de ADR Vest

Adevărul Adevărul,
Cinci milioane de euro pentru cetatea medievala a Orastiei. Investitia a fost aprobata de ADR Vest

Cetatea Orastiei va fi reabilitata cu fonduri de la Uniunea Europeana. Proiectul estimat la cinci milioane de euro, respins initial de Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, a fost aprobat in final. continuă pe Adevărul

Tara unde se ofera subventii de 10 miliarde de euro pentru a ajunge la 1 milion de masini electrice in circulatie

Italia ofera subventii de 10 miliarde de euro pentru a ajunge la 1 milion de masini electrice in circulatie. Partidul Cinci Stele, care formeaza guvernul alaturi de Liga, a introdus in programul de guvernare.

SIF5 Oltenia vinde actiunile BCR catre Erste cu 140 milioane euro

SIF5 Oltenia a decis vanzarea participatiei sale la BCR catre actionarul majoritar al bancii, respectiv Erste Group Bank, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 140 milioane euro, reiese dintr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF 5 Oltenia vinde actiunile BCR catre Erste cu 140 milioane euro

SIF 5 Oltenia a decis vanzarea participatiei sale la BCR catre actionarul majoritar al bancii, respectiv Erste Group Bank, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 140 milioane euro, reiese dintr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Motreanu, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor, si Scutaru, fost consilier prezidential, achitati n dosarul n care erau acuzati ca au primit sute de mii de euro pentru campania electorala a PNL din 2008

Dan Motreanu, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor si fostul consilier prezidential George Scutaru au fost achitati de instanta suprema, in dosarul in care sunt acuzati ca au primit 250. 000 de euro, respectiv 170. 000 de euro pentru finantarea campaniei electorale din 2008 a liberalilor, transmite Mediafax.

Motreanu (fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor) si Scutaru (fost consilier prezidential) achitati n dosarul n care erau acuzati ca au primit sute de mii de euro pentru campania electorala a PNL din 2008

Dan Motreanu, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor si fostul consilier prezidential George Scutaru au fost achitati de instanta suprema, in dosarul in care sunt acuzati ca au primit 250. 000 de euro, respectiv 170. 000 de euro pentru finantarea campaniei electorale din 2008 a liberalilor, transmite Mediafax.

VIDEO Nick Kyrgios, amendat cu 15.000 de euro pentru un gest obscen facut la turneul de la Queen's

Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 19 ATP, a fost amendat cu suma de 15. 000 de euro pentru un gest obscen facut in timpul unui meci disputat la turneul de la Queen's Club, care a avut loc saptamana trecuta, informeaza agentia Belga, citata de lesoir. be.

Proiect: Fonduri de la stat pentru firme care investesc minimum 3 milioane Euro n Romnia. Descarca modelul de plan de investitii

Firmele private care fac o investitie de cel putin 3 milioane de euro in Romania vor putea primi ajutoare de stat intre 10% si 50% din investitie, printr-o schema care va fi relansata in 2018, a informat marti Ministerul Finantelor Publice. Pe anul 2018, schema ar putea beneficia de un buget total de 1,8 miliarde de lei aproximativ 390 de milioane de euro). Viitorul model de plan de investitii poate fi vizualizat in prezentarea de ma finalul articolului.

SNR a dat n judecata TVR pentru a recupera peste 9,2 milioane de euro, contravaloarea serviciilor prestate pentru televiziunea publica n a doua jumatate a anului trecut

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) a dat in judecata TVR, in aceasta luna, pentru a recupera suma de 42,6 milioane lei peste 9,2 milioane euro), contravaloarea serviciilor prestate si neachitate in perioada august-decembrie 2017, plus penalitati de intarziere. SNR somase deja TVR in data de 3 mai pentru plata acestei sume, informatie prezentata in exclusivitate de HotNews. ro. Pe de alta parte, datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice, arata ca SNR a incheiat cu Televiziunea publica contractele aferente difuzarii programelor TVR pentru acest, contracte in valoare de peste 61,06 milioane lei fara TVA).

Vitalact investeste 3,5 milioane euro intr-o noua fabrica de lactate in judetul Hunedoara

Omul de afaceri Mihai Miron, proprietarul holdingului Ropharma si implicit al societatii Bioef, a investit 3,5 milioane de euro intr-o fabrica de lactate Vitalact, brand romanesc de lapte praf.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )