Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cinci moldoveni, raniti intr-un accident in Romania

Adevărul Adevărul,
Cinci moldoveni, raniti intr-un accident in Romania

Un accident soldat cu ranirea a cinci persoane, printre care si un copil de sase luni, din Republica Moldova, a avut loc in aceasta dimineata in raza localitatii Guranda, judetul Botosani, transmite IPN cu referire la Agerpres. continuă pe Adevărul

Doua persoane au murit si cinci au fost ranite intr-un accident de circulatie pe DN 6-Mehedinti

Doua persoane si-au pierdut viata duminica dupa-amiaza si alte cinci persoane au fost ranite intr-un grav accident de circulatie petrecut in judetul Mehedinti, pe DN 6, in afara localitatii Simian.

Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit

Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit, a anuntat Scotland Yard citat de Daily Mail.

TRAGEDIE in Romania: Un fotbalist a murit intr-un accident rutier (FOTO)

Durere cumplita in familia unui fotbalist din Muncel, judetul Cluj, care a murit intr-un accident rutier. Zeci de prieteni ai tanarului de 27 de ani s-au adunat pe terenul de fotbal pentru a tine un.

Tehnicianul Marius SUMUDICA, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Tehnicianul Marius Sumudica a fost implicat, marti, intr-un accident rutier, in Capitala. Din fericire, antrenorul echipei Astra Giurgiu nu a fost ranit. Informatia a fost confirmata de jurnalistul.

Vasluian plecat la munca in Italia, ucis intr-un accident rutier. Soferul vinovat a fugit de la locul faptei, lasand romanul in agonie

Un barbat de 37 de ani originar din localitatea vasluiana Suletea a murit intr-un accident produs in noaptea de duminica spre luni in Italia. Tragedia a avut locin Campiano, intre Castel Bolognese si Riolo.

17 persoane au murit, alte 35 au fost ranite, intr-un accident rutier grav care a avut loc in Panama

17 persoane au murit si alte 35 au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc in centrul statului Panama si in care a fost implicat un autobuz.

O persoana a murit, iar altele trei au fost ranite intr-un accident la Gratiesti

Un tanar de 24 de ani a murit, iar alti trei au fost raniti dupa ce automobilul cu care se deplasau a derapat si s-a rasturnat. Accidentul s-a produs luni seara, 6 martie, in comuna Gratiesti din municipiul Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )