Libnet.ro
UNICEF

22:30

Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit

Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit, a anuntat Scotland Yard citat de Daily Mail. continuă pe Adevărul

Lumea muzicii, in DOLIU: Unul dintre cei mai mari artisti a incetat din viata (FOTO)

Celebrul cantaret de opera de origine germana, Kurt Moll, cunoscut pentru vocea sa de bas si interpretarile din Mozart, Wagner si Strauss, a murit la varsta de 78 de ani, dupa o lunga suferinta, a .

Unul dintre romanii raniti la Londra, dupa ce au fost loviti de o masina, a murit

Unul dintre romanii care au fost raniti la Londra, luna trecuta, dupa ce au fost lovitide o masina, a murit, informeaza Daily Mail, potrivit News. ro. Un barbat in varsta.

Unul dintre romanii raniti in incidentul rutier produs acum o saptamana la Londra a murit

Unul dintre cetatenii romani raniti in incidentul rutier produs pe 26 februarie in sudul Londrei a murit, a anuntat, luni, Politia metropolitana londoneza.

Efectul eliminarii timbrului de mediu: Masinile second-hand inmatriculate in tara au atins un nou record luna trecuta - 67.000 doar in februarie

Eliminarea timbrului de mediu a dat un impuls deosebit comertului cu masini second hand din import, astfel ca luna trecuta a adus un nou record de peste 67. 000 de unitati, de trei ori peste valoarea din februarie 2016. Datele remise de Directia Inmatriculari DRPCIV) catre HotNews. ro arata ca un nivel record a fost atins si de tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern, peste 56. Disparitia timbrului de mediu i-a facut pe multi dintre cei care au vandut in trecut masina fara sa faca acte sa intre in legalitate. In plus, erau multe masini la care timbrul de mediu facea cat peste jumatate din valoarea vehiculului, iar acum si aceste masini si-au gasit cumparator.

Efectul eliminarii timbrului de mediu: Masinile second-hand inmatriculate in tara au atins un nou RECORD luna trecuta: 67.000 de masini

Faptul ca a fost eliminat timbrul de mediu a dat un impuls mult dorit comertului cu masini second hand din import. Rezultatele deja se simt, pentru ca luna trecuta a adus un nou record de peste 67. 000 de unitati, de.

Cum a primit Regele Mihai cadou un jeep de la unul dintre cei mai buni spioni CIA

Frank Wisner, unul dintre pionierii CIA si un mit al spionajului american, a stat in Romania din august 1944 si pana in ianuarie 1945, ca sef al statiei OSS Serviciul de spionaj din SUA) din tara noastra. Frank Wisner a avut o relatie apropiata cu Regele Mihai si cu Familia Regala.

VIDEO. La trei luni de la tragedia aviatica din Columbia, unul dintre supravietuitori invata sa mearga din nou. Portarul Jakson Follmann si-a pierdut un picior, dar nu se da batut

Portarul brazilian al echipei Chapecoense, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic care a avut loc, in 29 noiembrie in Columbia, soldat cu moartea a 71 de persoane, incearca sa isi refaca viata, dupa ce si-a pierdut piciorul drept, mai jos de genunchi.

Cinci moldoveni, raniti intr-un accident in Romania

Un accident soldat cu ranirea a cinci persoane, printre care si un copil de sase luni, din Republica Moldova, a avut loc in aceasta dimineata in raza localitatii Guranda, judetul Botosani, transmite IPN cu referire la Agerpres.

Unul dintre membrii One Direction, trupa preferata a adolescentilor de pretutindeni, a fost arestat dupa ce a batut un fotograf (FOTO)

Louis Tomlinson de la One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente grele. Tanarul de 25 de ani a fost arestat pe un aeroport din SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )