Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cinci persoane au fost ranite in Bistrita, dupa ce masina in care erau s-a rasturnat

Antena3 Antena3,
Cinci persoane au fost ranite in Bistrita, dupa ce masina in care erau s-a rasturnat

Cinci persoane sunt ranite, intre care doua au ramas incarcerate, dupa ce masina in care erau s-au rasturnat la Parva, judetul Bistrita-Nasaud. Potrivit ISU Bistrita-Nasaud, in masina rasturnata. continuă pe Antena3

FOTO Accident teribil la Razvad. Trei persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs, luni seara, in comuna damboviteana Razvad, unde doua autoturisme s-au ciocnit, iar una dintre masini s-a rasturnat. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a scoate una din victime din autoturismul rasturnat.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care s-a produs la Hanul Morilor

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in judetul Constanta, la Hanul Morilor, in care au fost implicate doua autoturisme.

Ialomita: Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident pe DN2A

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident produs duminica noaptea pe DN2A, la iesirea din Andrasesti spre Orboiesti. Din primele informatii furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, Lacramioara Chirea, in accident au fost implicate doua autoturisme, iar in urma impactului au rezultat sase victime: 3 copii si 3 adulti.

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident pe DN2A

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident produs duminica noaptea pe DN2A, la iesirea din Andrasesti spre Orboiesti. Din primele informatii furnizate de purtatorul de.

Accident cu cinci masini in Mures!Sase persoane, printre care o femeie gravida, au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui accident rutier intre cinci autoturisme, la iesire din Reghin spre Gurghiu, traficul fiind blocat. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

O cunoscuta actrita a fost lovita de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta

Maura Tierney, actrita din The Affair, a fost lovita de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta. Actrita in varsta de 53 de ani se plimba cu bicicleta inMarina Del Rey,California, cand o.

Dragnea Jr. a strans o avere dupa nunta. Care a fost valoarea minima a darului

Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, s-a insurat duminica si peste 700 de oameni au fost invitati la petrecerea grandioasa de la Palatul Snagov. Meniul de nunta a fost de 110 de euro de persoana. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )