Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cunoscuta actrita a fost lovita de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta

Antena3 Antena3,
O cunoscuta actrita a fost lovita de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta

Maura Tierney, actrita din The Affair, a fost lovita de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta. Actrita in varsta de 53 de ani se plimba cu bicicleta inMarina Del Rey,California, cand o. continuă pe Antena3

TRAGEDIE in Timis: A MURIT dupa ce masina in care se afla a fost LOVITA in plin de un TREN! Avea doar 25 de ani... (FOTO)

Tragedie in judetul Timis. Un barbat a murit, duminica, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de trenul InterRegio Resita-Timisoara, in dreptul orasului Gataia, anunta news. ro. Potrivit.

Timis: Barbat mort, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren

Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de trenul InterRegio Resita-Timisoara, in dreptul orasului Gataia.

O tanara aflata sub influenta alcoolului a fost lovita in plin de un autovehicul, dupa ce a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure

O femeie, in varsta de 37 de ani, a fost acrosata de un autoturism pe DE 584 pentru ca a traversat strada fara sa se asigure. Testarea cu alcooltestul a scos in evidenta faptul ca aceasta avea o alcoolemie de 0,81 mg/l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )